Bremen - Påskmarknad

I Bremen håller man påskmarknad varje år för att fira att vintern är över. Traditionen började redan 1928. Vi bor på fina Star Inn Hotel mitt i centrum med bekvämt gångavstånd till gågatorna i den fina staden. På påskdagen gör vi en utflykt till Bremerhaven där vi kan titta på det fantastiska museet om utvandringen till USA.

Pris:
3 490:-
Dagar:4
Bussresa, färjeresor, del i dubbelrum 3 nätter på hotell inkl frukost, stadsrundtur och reseledares tjänster.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Bremen
Avresa på morgonen från våra hemorter. Via stopp vid Motell Björkäng i Varberg reser vi till Helsingborg där vi tar färjan till Danmark. Sedan kör vi vidare söderut till nästa färja i Rödby (45 minuter) som tar oss till Tyskland. På kvällen har vi kommit ner till vår stad där vi installerar oss på hotellet. Vårt hotell ligger centralt.

Dag 2-3 Bremen - Påskmarknad - Bremerhaven
Två hela dagar att roa sig på. Vi börjar med en stadsrundtur och därefter passar shopping bra, affärerna är öppna som vanligt på påskafton. Under påskdagen håller affärerna stängt då arrangerar vår reseledare en tur till Bremerhaven där vi kan titta på Bremens hamnstad och även se på det fantastiska museet om utvandringen (inträde ca 13 euro). Vill man inte åka med kan man förlusta sig på påskmarknaden som håller öppet båda dagarna.

Dag 4 Bremen - Hemorten
Efter frukost återvänder vi till Sverige. Vi beräknas vara åter i Göteborg ca 19:30.

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Färjeresor
  • 3 övernattningar på hotell med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 690,-)
  • 3 frukostbufféer
  • Stadsrundtur i Bremen
  • Utflykt till Bremerhaven (inträde till utvandrarmuseet ingår ej. Pris ca 13 euro)
  • Reseledarservice

Hotell

InterCity Bremen

InterCity Bremen ligger perfekt beläget vid järnvägstationen. Shoppinggatorna ligger ca 500 meter bort och det stora nöjesområdet (påskmarknaden och oktoberfesten hålls här) bakom järnvägstationen når man på några steg. Gratis WiFi.
Star Inn

Star Inn

***
Centralt beläget hotell, 500 meter till festområdet, 5 minuters promenad från gågatan. Hotellet erbjuder rymliga och luftkonditionerade rum med gratis Wi-Fi. Alla rum har hårtork och TV. Varje morgon serveras en riklig frukostbuffé i frukostrummet, med utsikt över Bremens vackra centralstation. Efter att ha utforskat Bremen kan man koppla av och ta något att dricka i lobbybaren.

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
14/4 Se alla Bremen påskmarknad
Reseledare: Heikki
> 6 3 490:- BokaMer information