Oscarsrevyn med Birkakryss

DETTA ÄR ETT UNIKT ERBJUDANDE!
Oscarsteatern i Stockholm fyller 110 år och drar på sig feststassen – en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy! På Oscarsteatern upplever du glittrande stjärnor, sprittande dansare och fnittrande musikanter som står och stampar i kulissen av lustfylld längtan efter att få dela 2016 års stora nöjeshändelse med dig: En kväll av gapskratt, skönsång och glänsande showglädje – helt enkelt underbar underhållning med Oscarsrevyn

På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige – sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer – storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.

Status:

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm - Åland
Vi avreser från våra hemorter på morgonen och stannar för rast längs vägen. Vi åker direkt till Oscarsteatern där föreställningen börjar kl 14:00. Efter revyn åker vi till vårt kryssningsfartyg som avgår 18:00. På kvällen får vi avnjuta smörgåsbordet, medan fartyget sakta glider genom Stockholms skärgård. Sedan väntar massor av underhållning ombord.

Dag 2 Åland – Stockholm - Hemorten
Båten vänder i Mariehamn tidigt på morgonen och kör åter mot Stockholm. Vi äter frukost ombord och underhållningen fortsätter. Vi anländer Stockholm kl.15:45 där bussen väntar på oss för att ta oss åter till hemorten eftermiddagen.

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
19/3 Se alla Oscarsrevyn (2:a Balkong) och kryss med MS Birka 1 440:- Ring för att bokaMer information
19/3 Se alla Oscarsrevyn (1:a Balkong eller Parkett) och kryss med MS Birka 1 840:- Ring för att bokaMer information