Skip to main content

Åland 4 dagar

Pris från:
3 590:-
Dagar:4
Boka Nu! - rabatten dras av i bokningen. per person: 400:-
Bussresa, färjeresor inkl del i dubbelhytt insides, 2 nätter på hotell i Mariehamn, 3 frukost, Smörgåsbord. Utflykter enligt program.
Boka resa

Sommaren på Åland är en fantastisk upplevelse. Följ med oss på en 4 dagars resa där vi har lokalguide som tar oss med till många trevliga platser.

Dag 1 Hemorten - Stockholm
Vi åker med vår buss från våra hemorter. I Stockholm går vi ombord på MS Cinderella som kommer ta oss genom Stockholms vackra skärgård till Åland. Ombord njuter vi av fartygets stora buffé där öl/vin/läsk ingår. Efteråt kan vi ta del av underhållningen ombord.

Dag 2 & 3 Åland
Under våra dagar med lokalguide på Åland gör vi rundturer på den vackra ön. Vi besöker bla Sund med friluftsmuseet, Kastelholms slott, Ålands äldsta kyrka och Bomarsunds fästningsruiner. Under rundtursdagarna ingår lunch. Den ena dagen äter vi på Smakbyn och den andra på Pub Stallhagen. Vi bor två nätter på Park Alandia Hotell i Mariehamn. På kvällarna kan man passa på att njuta av Mariehamn.

Dag 4 Åland - Hemorten.
På morgonen tar vi MS Rosella från Åland till Kapellskär. Ombord serveras vi frukost då färjan går tidigt på morgonen. Väl iland i Sverige påbörjar vi hemfärden mot Västkusten som vi når tidigt på kvällen.

Sök resa

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/7Se allaÅland 4 dagar
Boka Nu! - rabatten dras av i bokningen. per person: 400:-
> 63 590:-BokaMer information

Hotell

Park Alandia Hotel

Park Alandia Hotel

Centralt beläget i Mariehamn. Shoppinggatan Torggatan hittar du precis runt hörnet. Alla rum på Park Alandia Hotel har en kabel-TV, Wi-Fi, skrivbord och badrum. Rummen har klassisk inredning och parke...