Skip to main content

Åland 4 dagar

Status:
Ring för att boka

Sommaren på Åland är en fantastisk upplevelse. Följ med oss på en 4 dagars resa där vi har lokalguide som tar oss med till många trevliga platser.

Sök resa

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Stockholm

  Vi åker med vår buss från våra hemorter. I Stockholm går vi ombord på MS Cinderella som kommer ta oss genom Stockholms vackra skärgård till Åland. Ombord njuter vi av fartygets stora buffé där öl/vin/läsk ingår. Efteråt kan vi ta del av underhållningen ombord.

 • Dag 2 & 3: Utflykter på Åland

  Under våra dagar med lokalguide på Åland gör vi rundturer på den vackra ön. Vi besöker bla Sund med friluftsmuseet, Kastelholms slott, Ålands äldsta kyrka och Bomarsunds fästningsruiner. Under rundtursdagarna ingår lunch. Den ena dagen äter vi på Smakbyn och den andra på Pub Stallhagen. Vi bor två nätter på Park Alandia Hotell i Mariehamn. På kvällarna kan man passa på att njuta av Mariehamn.

  Utflykter på Åland
 • Dag 4: Hemåt igen

  På morgonen tar vi MS Rosella från Åland till Kapellskär. Ombord serveras vi frukost då färjan går tidigt på morgonen. Väl iland i Sverige påbörjar vi hemfärden mot Västkusten som vi når tidigt på kvällen.

Karta

Hotell

Park Alandia Hotel

Park Alandia Hotel

Centralt beläget i Mariehamn. Shoppinggatan Torggatan hittar du precis runt hörnet. Alla rum på Park Alandia Hotel har en kabel-TV, Wi-Fi, skrivbord och badrum. Rummen har klassisk inredning och parke...