Allsang på Grensen - Fredriksten Festning i Halden

Ta med familjen till en spektakulär TV-show på Fredriksten festning i Halden. Ännu en sommar ska kända och kära, norska och internationella artister dra igång allsång tillsammans med publiken på fästningen.

Vi kommer till området ca 17:00 då insläppet till handels- och aktivitetsområdet öppnar. Här finns möjlighet att bla få något ätbart. Kl 18:00 släpper de in oss på inspelningsområdet där vi har fina numrerade platser Underhållningen startar 18:15 från scenen och lite senare börjar inspelningen som håller på fram till ca 21:00. En kvart senare åker vi hemåt med bussen.

I Allsang på Grensens app kan du hitta texterna till allsångerna några dagar innan. Dagens sånghäfte delas även ut till publiken och ingår i biljetten. Sånghäftet innehåller redaktionellt innehåll och information om artisterna och programledarna, praktisk information till publiken samt sångtexterna.

TV 2 Norge filmar och det brukar ju även visas i SVT. Det är paraplyförbud under inspelningen så ta med regnkläder om vädret är osäkert. Annars finns regnponcho att köpa på arenan. Mat och dricka är möjligt att köpa på området. Det är inte tillåtet med medhavd mat. Rökning sker endast på anvisade platser i utkanten av området. Det finns toaletter på området. Vilka artister som kommer vara med kommer inte bli klart förrän senare.

Barnrabatt under 13 år: -100:-

Pris:
590:-
Dagar:1
Bussresa, sånghäfte och fina numrerade sittplatsbiljetter på ”sone 1” sektion F.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
19/7 Se alla Allsang på Grensen - Fredriksten Festning i Halden > 6 590:- BokaMer information