Skip to main content

Arvingarna 30 år - I takt med tiden - Kajskjul 8 Göteborg

Status:
Ring för att boka

Allt började med ”Eloise” och sedan har det gått av bara farten med Mello, grammisar, nya album och en Diggiloo-turné. Nu är de tillbaka för att fira sina första trettio år med en helt ny krogshow med tillbakablickar och massor av sköna låtar. 

Arvingarnas krogshow är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits, självklart ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”. Och visst vill man höra Mellosuccén ”I Do”! 

Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden. 

Vi kommer till Göteborg och Kajskjul 8 ca kl. 18:30. 19:00 serveras förrätten och sedan blir det en förshow innan huvudrätten och dessert serveras. Sedan är det showtime. En kvart efter showens slut går bussen hem.

Sök resa

Meny

FÖRRÄTT: En mustig och len svampsoppa som vi har smaksatt med tryffel. Serveras med krispiga parme-sankrutonger. 

VARMRÄTT: För att fira ordentligt serverar vi en riktigt fin oxfilé med en krämig madeirasås och en kaka på rostade rotfrukter. Till detta haricot verts och sockerärtor som slungats i örtsmör. 

DESSERT: En choklad sponge cake smaksatt med Cointreau med ett lager bär och slutligen chokladganache. Allt toppat med havrecrumbles.