Babsan Show - ett liv i rosa - Vara Konserthus

En föreställning med humor, dans, show och sång.

Det finns nog ingen i Sverige - ung som gammal - som inte känner till Babsan - det rosa yrvädret. En glittrig, glad och galen multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist. Babsan har underhållit i decennier med tv-program, showat i ”After Dark” tillsammans med Christer Lindarw och nu senast turnerat landet runt med dansshowen ”En dans på rosor”.

Nu ställer sig Babsan på scenen för första gången i sin egna stora show: BABSAN SHOW - Ett liv i rosa! Det blir precis som det låter - show, glitter, gala och skratt. Vi kommer bjudas på stora shownummer med dansare, roliga sketcher samt monologer där vi på ett humoristiskt sätt får följa resan genom Babsans liv. Uppväxten i Skutskär, de första stapplande stegen på Folkparksscenerna via militärtjänsten, vidare mot storstaden med allt vad det innebar - stripshower, dragshower, operetter, musikaler, melodifestivaler och mer därtill. Ett underbart, glittrande, skrattande och svängigt liv i rosa. Manus: Babsan & “Mr.Showbiz” – Hans Marklund. Regi: Hans Marklund

Vi kommer till Vara konserthus ca kl 15:00 och äter en Skaldjurssoppa som serveras med en saffransaioli innan föreställningen på Restaurang Legato. 17:00 börjar föreställningen och varar i 1 timma och 30 minuter. En kvart efter föreställningens slut startar hemresan.

Pris:
950:-
Dagar:1
Bussresa, parkettbiljett rad 2-5, kaffe och landgång.
Transportsätt:Teaterresa
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
12/11 Se alla Babsan Show - Ett liv i Rosa på Vara Konserthus > 6 950:- BokaMer information