Skip to main content

Bagage

Status:
Fullt

En kärleksfull komedi om det vi bär med oss. Se Annika Andersson och Gustaf Hammarsten med flera i denna skrattfyllda och värmande komedi. 

En kärleksfull och rolig teaterupplevelse om hur ett nyfiket rotande i en okänd människas bagage kan leda till utvecklande insikter över innehållet i ens egna bagage. Vad är det vi släpar med oss genom livet egentligen? Vågar du börja rota i ditt, och hur kan det vara så kittlande roligt att betrakta någon som själv inte kan se sitt egna bagage? Välkomna till Lisebergsteatern för att skratta tillsammans. 

Bagage är en nyskriven komedi av den amerikanske författaren Sam Bobrick vars humor många redan bekantat sig med i tidigare Lisebergsteatersuccén ”Minns du mig?”. Med regissör Pär Nymark i spetsen, är det kreativa teamet nu tillbaka på teatern, för att skapa ännu en värmande och glädjefylld teaterupplevelse. 

Vi kommer till Göteborg ca 16:00 och äter en tvårättersmiddag inkl. kaffe på Golden Days. Föreställningen börjar 18:30 på Lisebergsteatern och varar i ca 2 timmar inkl. paus. En kvart efter föreställningen åker vi hemåt.

Sök resa