Bamse på turné och världens starkaste man

Välkommen att följa med på den nyskrivna familjeföreställningen ”Bamse och världens starkaste man”.

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv.

Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. Men Bamse är inte bara världens starkaste björn, han är också världens modigaste björn! Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer han sig för att ta sig an skurkarna!

För att ge en nära upplevelse med god sikt även för de minsta så har vi begränsat storleken och antalet platser i arenorna. Alla talar svenska!
Under 2016 fyllde Bamse 50 år och är fortfarande en av världens mest älskade björnar med flera dundersuccéer i bagaget, till exempel med filmen ”Bamse och Tjuvstaden” och nya ”Bamses värld” på Kolmården. Nu är Bamse aktuell igen med filmen ”Bamse och häxans dotter”.

Vi är på plats vid Scandinavium ca kl. 16:00 och showen börjar kl. 17:00 och varar i ca 1 timma. Efter föreställningen får du chans att träffa några av karaktärerna som medverkat då de anordnar en ”meet & greet”, i foajén. Därför avgår bussen hemåt ca kl. 19:15.

Pris:
695:-
Dagar:1
Bussresa och showbiljett (Sektion-D Höger rad -5)
Transportsätt:Teaterresa
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
11/11 Se alla Bamse på turné och världens starkaste man > 6 695:- BokaMer information