Berlins ölfestival

I augusti äger den artonde ”International Berlin Beer Festival” rum på det traditionella området längs Karl-Marx-Allee, mellan Strausberger Platz och Frankfurter Tor. Omkring 800.000 besökare från hela världen väntas besöka Berlin i världens längsta ”Biergarten”. Längs den 2,2 kilometer långa sträckan hittar man ca 340 bryggerier från 87 länder som presenterar 2 400 olika sorters öl.  Men det erbjuds inte bara massa olika ölmärken, även kulinariska specialiteter från olika delar av världen finns för hungriga magar. På 20 scener spelar nationella och internationella band levande musik. Till ölfestivalen är det fri entré och vi bor bara en stenkast från ingången.

Pris:
2 990:-
Dagar:4
Bussresa, färjeresor, vägavgifter, 3 övernattningar med del i dubbelrum, 3 frukostbufféer, reseledarservice.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Berlin    
Färjor via Helsingborg – Helsingör (20 min) och mellan Gedser – Rostock (2 tim). Framme i Berlin ca 19.00. Ca 75 mil.

Dag 2 Berlin
Stadsrundtur på förmiddagen för de som vill, under eftermiddagen har ölfestivalen slått upp sina dörrar och man kan göra en tur in på området.

Dag 3 Berlin
Idag kanske man spenderar en rejäl stund på ölfestivalen och njuter någon god öl man aldrig provat förut. Men för den delen behöver man inte glömma bort vad Berlin i övrigt har att erbjuda. Kanske någon som tar en tur upp i TV-tornet?

Dag 4 Berlin – Hemorten
Hemresa startar ca 07:30. Vi kör samma väg som nerresan. Åter i Göteborg ca 19:30 där anslutnigsbussar väntar för fortsatt färd hemåt. Ca 75 mil.

Våra utflykter:
Stadsrundtur                                               Pris 20 euro

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Färjeresor
  • 3 hotellövernattningar med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 790:-)
  • 3 frukostbufféer
  • Reseledarservice

Hotell

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

****
Detta hotell används på resan till "Ölfestivalen" Hotellet ligger perfekt mitt på Alexanderplatz och med bara 10 minuterspromenad till livliga Hackescher Markt och Museiön. På hotellet finns 3 restauranger och spa med gym och bastu. Du kan också koppla av på terrassen på översta våningen, som erbjuder fantastisk utsikt över centrala Berlin. Alla rum har platt-TV och luftkonditionering. På rummen finns värdef&...

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
2/8 Se alla Berlin - ölfestival 4 dagar > 6 2 990:- BokaMer information