Skip to main content

Bingolotto live i Göteborg

Pris från:
320:-
Dagar:1
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 25:-
  • Bussresa, entré, duttpenna samt kaffe/té och en lättare kaka.
Boka resa

BingoLotto lockar efter 28 år fortfarande en stor publik. Inget annat program i Sveriges TV-historia har varit så populärt så länge.

BingoLotto är kanske det mest framgångsrika TV-lotteriet i världen. Sedan starten 1991 har det givit över 16 miljarder till dess förmånstagare Sveriges föreningsliv. Grunden är de tre bingospelen som är kopplade till olika interaktiva delar i programmet. Det fina i konceptet är att alla är vinnare; tittare, spelare, sponsorer, tv-kanalen och inte minst Sveriges ideella föreningsliv!

Tv- programmet har gått från att ha varit ett långt lotteriredovisningsprogram till ett supermodernt underhållningsprogram för hela familjen. BingoLotto drar fortfarande tv-publik efter mer än 25 år inom TV4 och stora kvällar som Juluppesittaren har uppemot 1.5 miljoner tittare!

Vi kommer till Göteborg ca kl 16:45 då insläppet börjar. Vi får kaffe/té och en lättare kaka och en duttpenna. Lotter finns att köpa på plats i entrén. Bingolotter kostar 50: -/st. Notera att de endast tar emot kontanter. Kl. 17:25 släpps publiken in till studion. Programmet sänds 18:00-20:00 och direkt efter inspelningen är klar går bussen hemåt.

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/4Se allaBingolotto
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 25:-
Webrabatt 25:- dras av från priset i bokningen.
> 6320:-BokaMer information