Skip to main content

Bo Kaspers orkester

Status:
Fullt

Nu tar Bo Kaspers Orkester steget till krogshow. Under namnet "Allt ljus på oss" kommer det populära livebandet att gästa Rondo i Göteborg under hösten 2017. Det blir en känslosam helkväll med orkesterns mest älskade låtar i centrum.

– Det är helt nytt för oss. Vi vill också att de som tidigare lyssnat och sett på oss ska uppleva det. Eftersom vi själva i princip aldrig sett en så kallad krogshow – förutom Elvis eller Sinatra i Las Vegas då – blir det enormt spännande att utforma den. Vi ska göra den här helkvällen på vårt sätt, säger orkestern.

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges populäraste band. De har sålt två miljoner skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify.
Vi kommer till Rondo kl 18:00 och äter en trerätters middag på Rondo innan showen och sitter kvar vid bordet och ser showen som börjar kl. 21:00. Hemresan startar en kvart efter föreställningens slut.
Meny: Carpaccio på Najadlax serveras med skaldjursmousse, anisrostade pumpafrön samt citron- och gräslöksolja. Kummelrygg med variation av rotfrukter, sparris och tomat serveras med Rondos forellrom- och dillhollandaise. Citronparfait på mörk Valrhonakräm serveras med rostad vit choklad samt karamelliserade pistagekärnor

Sök resa