Skip to main content

Brolle i showen – ELVIS, CASH, THE KILLER & ME i Lidköping

Pris från:
1 350:-
Dagar:1
  • Bussresa, biljett på främre parkett A 7-11 och middag (varmrätt inkl. måltidsdryck och kaffe).
  • Åldersgräns: 13 år
Boka resa

Goda nyheter till dig som gillar ljudet av rockens rötter! Elvis, Cash, The Killer & Me – med Brolle i spetsen – åker på arenaturné nästa vinter. Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer).

Vi äter en middag inkl. kaffe ca kl 17:00 på Närebo i Lidköping. Sedan åker vi till Sparbanken Lidköping Arena och föreställningen börjar kl 19:30. Showen pågår i ca 1 timma och 40 minuter utan paus. En kvart efter showens slut går bussen hemåt.

Under hösten och vintern har Elvis, Cash, The Killer & Me gått på Göta Lejon i Stockholm. Sällan har en show fått så stark respons av publiken! På ticketmaster.se får showen rekordhögt publikbetyg på 4,8 av 5. Förutom högt jubel och stående ovationer från fansen så har även kritiker satt höga betyg på Brolles hyllning av de tre ikonerna:

”Grymt underhållande show om tre musikikoner… På ett väldigt snyggt, fiffigt och roligt sätt kopplas musiklegendernas och Brolles uppväxt ihop…Ett svängigt band med en mäktig blåssektion” Jan-Olov Andersson, Aftonbladet 4/5

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/3Se allaBrolle i Showen ELVIS, CASH, THE KILLER AND ME> 61 350:-BokaMer information