Skip to main content

Inlandsbanan med Lofoten

Pris från:
11 990:-
Dagar:8
Bussresa inkl ev färjor, 7 övernattningar med del i dubbelrum inkl halvpension från middag dag 1 till frukost dag 8, alla utflykter enl program, reseledarservice.
Boka resa

Lofoten är Nordnorge från dess mest äventyrliga sida. Höga fjäll som sträcker sig ut mot havet, fjordar mellan de mest fantastiska bergsklippor, ljusa stränder och gröna marker. Följ med till Norges kanske mest fascinerande resmål. På vår resa norrut stannar vi upp tempot med en tur på Inlandsbanan från Östersund till Arvidsjaur. Följ med på en fantastisk resa i Polcirkelland.

Sök resa

Dagsprogram Inlandsbanan med Lofoten

Dag 1 Hemorten -Östersund

Dag 2 Östersund - Inlandsbanan - Jokkmokk
Idag tar vi Inlandsbanan från östersund till Arvidsjaur. Här möter bussen för fortsatt färd till Jokkmokk

Dag 3 Jokkmokk - Kiruna
Vi reser vidare norrut. I Jukkasjärvi stannar vi till vid en gamla kyrkan och ser på den innan vi fortsätter till Kiruna. Vi gör en rundtur i stadsflyttens spår. De som vill kan förboka en tur ner i gruvan.

Dag 4 Kiruna - Svolvär
Efter frukost far vi vackra vägen via Abisko och Riksgränsen till Lofoten.

Dag 5 Lofoten
Rundtur på Lofoten där vi besöker stränder och små fiskebyar som klättrar på fjällväggarna. Lofoten är betagande vackert! 

Dag 6 Svolvär - Mosjöen
Idag börjar vi resan söderut. Färja till fastlandet och sedan över Saltfjället där polcirkeln passeras till Mosjöen för middag och övernattning.

Dag 7 Mosjöen - Dombås
Resan går förbi Trondheim och över Dovrefjäll till Dombås. 

Dag 8 Dombås - hemorten

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/8Se allaLofoten och Lappland med Inlandsbanan> 611 990:-BokaMer information

Hotell

Lofoten

Lofoten

Östersund Clarion Hotel Grand Östersund**** Beläget i hjärtat av Östersund. På hotellet finns relaxavdelning, restaurang och bar. Fri Wi-Fi. Jokkmokk Hotel Jokkmokk*** Vackert beläget vid Tavastisjön...