Costa Brava - Lloret de Mar

På Costa Brava kusten finner Du allt som gjort Spanien så populärt. Stränder med slösande sol, restauranger och barer, häftigt nöjesliv och massor av glada människor på semester!

Lata dagar i solskenet och långa ljumma kvällar är vad kropp och själ behöver på semestern. Costa Brava betyder Vilda Kusten och har över 300 soldagar om året. Varför den kallas så är inte svårt att förstå. Här finns taggiga klippor, branta stup och dramatiska scenerier. Men mellan klipporna finns ljuvliga sandstränder som gjorda för avkoppling.

Vi har valt Lloret de Mar som vår semesterort på Costa Brava. Det är en pulserande stad med milt klimat och klart och badvänligt vatten. Här finns ett glatt nöjesliv med massor av barer, diskotek och restauranger.

Pris:
6 690:-
Dagar:10
Bussresa, färjeresor, vägavgifter, 7 övernattningar med del i dubbelrum inkl halvpension. Pension ingår i Spanien ej under resvägar. Reseledarservice.
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten -
Avresa från hemorten tidigt på morgonen. Vi åker färja mellan Helsingborg och Helsingör (20 min) och mellan Rödby och Puttgarden (45 min). Under natten åker vi genom Tyskland och in i Frankrike.

Dag 2 - Lloret de Mar
Frukost i trakten av Lyon. Vi beräknas vara framme i Spanien vid 16.30-tiden. Ca 250 mil

Dag 3-8 Lloret de Mar
Sola, bada och ät gott. Du har semester. Vill Du kan din reseledning tipsa om olika utflykter. Kanske en båttur till mysiga Tossa?

Dag 9 Lloret de Mar -
Avresa under förmiddagen. Normalt samma väg hem som ner.

Dag 10 - Hemorten
Beräknad återkomst till Göteborg ca kl. 19:30. Därefter vidare med anslutningsbuss till hemorten. Ca 250mil.

Hotell

Aquarium

****
Aquarium hotell & SPA****superior Hotel Aquarium****S ligger omgivet av en trädgård i ett lugnt område i Lloret, bara 400 meter från stranden i Fenals. Till Lloret de Mars centrum är det 800 meter. På hotellet erbjuds en gratis WiFi-zon, ett spa och 2 utomhuspooler. Alla luftkonditionerade rum på hotellet har egen balkong och satellit-TV. Värdeskåp och minikylskåp finns att hyra. Restaurangen på Aquarium tillagar en varierad buff...
Surfmar

Surfmar

****
Bekvämt hotell beläget på strandpromenaden i stadsdelen Fenals. Ca 800 meter till gågatan i Lloret de Mar dit det går lokalbuss. På hotellet finns stor trädgård med utomhuspool. Alla rum har dusch och toalett. Säkerhetsfack mot tillägg.

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
7/9 Se alla Lloret de Mar - direktbuss-10 dagar- Hotel Aquarium > 6 6 690:- BokaMer information
7/9 Se alla Lloret de Mar - direktbuss-10 dagar- Surf Mar > 6 6 690:- BokaMer information