Skip to main content

Costa Brava - Lloret de Mar

Pris från:
7 290:-
Dagar:10
 • Bussresa,
 • Färjeresor,
 • Vägavgifter,
 • 7 övernattningar med del i dubbelrum inkl halvpension (pension ingår i Spanien ej under resvägar),
 • Reseledarservice.
Boka resa

På Costa Bravakusten finner Du allt som gjort Spanien så populärt. Stränder med slösande sol, restauranger och barer, häftigt nöjesliv och massor av glada människor på semester!

Lata dagar i solskenet och långa ljumma kvällar är vad kropp och själ behöver på semestern. Costa Brava betyder Vilda Kusten och har över 300 soldagar om året. Varför den kallas så är inte svårt att förstå. Här finns taggiga klippor, branta stup och dramatiska scenerier. Men mellan klipporna finns ljuvliga sandstränder som gjorda för avkoppling.

Vi har valt Lloret de Mar som vår semesterort på Costa Brava. Det är en pulserande stad med milt klimat och klart och badvänligt vatten. Här finns ett glatt nöjesliv med massor av barer, diskotek och restauranger.

Sök resa

Dagsprogram

 • Dag 1-2: Resa till Spanien

  Avresa från hemorten tidigt på morgonen. Vi åker färja mellan Helsingborg och Helsingör (20 min) och mellan Rödby och Puttgarden (45 min). Under natten åker vi genom Tyskland och in i Frankrike. Frukost äter vi söder om Lyon. Vi beräknas vara framme i Spanien vid 16.30-tiden. Incheckning och middag. Ca 250 mil

 • Dag 3-8: I Lloret De Mar

  Sola, bada och ät gott. Du har semester. Vill Du kan din reseledning tipsa om olika utflykter. Kanske en båttur till mysiga Tossa?

  I Lloret De Mar
 • Utflykt: Informationstur i Lloret

  Eftr välkomstmötet på söndag förmiddag kan du följa med på en promenad i vår semesterstad. Reseledningen visar några av sina smultronställen och också var man finner praktiska saker som bankomat och närmaste affär. Rundturen ingår i resans pris.

  Informationstur i Lloret
 • Utflykt: Kvällsutflykt

  Vi går gemensamt till en trevlig restaurang och äter något gott.
  Pris beroende på arrangemang.

  Kvällsutflykt
 • Utflykt: Barcelona

  Vi reser in till Barcelona där vi gör en kort rundtur, vi får se kastedralen La Sagrada Familia (fr utsidan), Montjuїc berget varifrån vi får en härlig utsikt över staden. Vi passerar också Camp Nou "Det nya fältet" den berömda fotbollsstadion. Sedan får vi fri tid längs Ramblan innan vi åker hem igen till Lloret.
  Pris 350:-

  Barcelona
 • Dag 9-10: Vi reser norrut igen

  Avresa från Lloret De Mar under förmiddagen. Vi far normalt samma vägar hem som ner. Frukost intar vi i norra Tyskland och sedan blir det färja mot Danmark. Vid 19:30 når vi Göteborg där anslutningsbussar väntar för färd hemåt efter soliga goa dagar i Spanien. ca 250 mil.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
10/9Se allaSpanien - Lloret de mar - Hotel Aquarium 10 dagar
Boka tidigt rabatt på webben till 31/1-21! Rabatten dras av i bokningen per person: 300:-
> 67 290:-BokaMer information
10/9Se allaSpanien - Lloret de mar - Hotel Surfmar 10 dagar
Boka tidigt rabatt på webben till 31/1-21! Rabatten dras av i bokningen per person: 300:-
> 67 290:-BokaMer information

Hotell

Aquarium Hotell & SPA

Aquarium Hotell & SPA

Aquarium hotell & SPA****superior Hotel Aquarium****S ligger omgivet av en trädgård i ett lugnt område i Lloret, bara 400 meter från stranden i Fenals. Till Lloret de Mars centrum är det 800 meter. På...
Surfmar

Surfmar

Bekvämt hotell beläget på strandpromenaden i stadsdelen Fenals. Ca 800 meter till gågatan i Lloret de Mar dit det går lokalbuss. På hotellet finns stor trädgård med utomhuspool. Alla rum har dusch och...