Skip to main content

Celle julmarknad

Pris från:
2 290:-
Dagar:3
Bussresa, inkl färja och vägskatter, 2 nätter på hotell inkl frukost, stadsrundtur i Celle och reseledarservice. Max 50 kg bagagevikt
Boka resa

I södra delen av Lüneburgerheden ligger Celle som räknas till en av Tysklands vackraste och mest pittoreska städer. De gamla borgarhusens fasader  är helt unika och stadsbilden är underskön. Följ med på en bussresa och njut av korsvirkesidyllen Celle och en julmarknadshelg i Tyskland.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Celle
Avresa från hemorten enl. din bokningsbekräftelse. Vi gör ett stopp på Motell Björkäng utanför Varberg innan vi fortsätter till Helsingborg där färjan kommer att ta oss till danska staden Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan från Rödby till Puttgarten i Tyskland. På eftermiddagen/kvällen kommer vi fram till vårt hotell InterCity, centralt beläget nära gamla sta'n och gågatan. Vi checkar in för två nätter.

Dag 2 Julmarknadsdag Celle
Efter den stora frukostbuffén gör vi en stadsrundtur med vår reseledare. Därefter väntar egna upptäckter i den mysiga staden och bland julmarknadens alla stånd med allehanda mat och hantverksprodukter. Passa på att njuta av en rykande varm och god Glühwein och upplev julstämningen bland alla vackert upplysta korsvirkeshus.

Dag 3 Celle - Hemorten
Efter frukost lämnar vår buss Tyskland för denna gången. Via Puttgarden - Rödby och Helsingör - Helsingborg kommer vi snabbt tillbaka hem till Sverige igen. Vid 19:30 är vi åter i Göteborg där anslutningsbussar väntar för fortsatt färd hemåt.

Under resan kommer vi att besöka någon gränshandel för lite inköp.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/12Se allaCelle julmarknad 3 dagar InterCityhotel> 62 290:-BokaMer information

Hotell

InterCity Celle

InterCity Celle

Bra beläget i centrum nära den gamla stadskärnan och gågatan. På hotellet finns restaurang och bar. Alla rum har satellit-TV och fritt Wi-Fi.