Skip to main content

Dag-Otto möter Åsa-Nisse - Vallarna

Pris från:
995:-
Dagar:1
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 25:-
  • Bussresa
  • Biljett till föreställningen
Boka resa

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen. 

Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden. 

I Knohult 2020 är inget sig likt. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade äldre damen Sonja (Siw Carlsson), en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset. 

Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer de hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950? 

I rollerna: Jojje Jönsson, Annika Andersson, Siw Carlsson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck, Kent Vickell, Jessica Heribertsson och Klas Wiljergård. 

För regi står Pär Nymark.

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/8Se allaDag-Otto möter Åsa-Nisse
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 25:-
> 6995:-BokaMer information