Disney on Ice - Förtrollande världar

Följ med till Disneys underbara sagovärld och upplev magin live på den glittrande isen. Fyra fartfyllda Disneyäventyr väntar och tempot är högt redan från start när Disney On Ice presenterar Disney On Ice Förtrollade Världar.

Först ut är Blixten McQueen, Bärgarn och gänget från Disney©Pixar’s Bilar. Spänningen stiger direkt när de möts i ett race på is som du aldrig sett förr.

I nästa äventyr dyker vi tillsammans med Ariel ner i Den lilla sjöjungfruns magiska undervattensvärld och därefter är gänget från Toy Story tillbaka på isen i ett av sina mest dramatiska äventyr. Det blir action på hög nivå när Buzz Lightyear, Woody, Jessie och de andra leksakerna flyr från de stökiga barnen på Sunnyside Daycare.

För oss väntar nu ett magiskt äventyr i Arendals vackra vinterlandskap med systrarna Anna och Elsa och deras vänner Olof och Kristoffer från Disney’s FROST. Ett äventyr som visar att äkta kärlek kommer inifrån.

Vi är på plats vid Scandinavium ca kl. 13:30 och showen börjar kl. 14:30 och varar i ca 2 timmar inkl. paus. En kvart efter föreställningen åker vi hemåt.

Pris:
495:-
Dagar:1
Bussresa och showbiljett. Vi har sektion C rad 9-16
Transportsätt:Buss
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
14/1 Se alla Disney on ice - FÖRTROLLADE VÄRLDAR 6 495:- BokaMer information