En man som heter Ove - Draken i Göteborg

Alla, både publiken och kritikerna, älskar Johan Rheborgs enmansföreställning En man som heter Ove. Samtliga spelade föreställningar hittills har varit utsålda och hyllats i media, bland annat med 5 av 5 i betyg i Aftonbladet och Johan Rheborgs insats i huvudrollen beskrivs som "helt perfekt” (Expressen) och "som klippt och skuren” (DN).
"En man som heter Ove” handlar om den tragikomiska ordningsmannen Ove som börjar bli ganska trött på livet. När hans nyinflyttade grannar en dag råkar backa på hans brevlåda inleds en omvälvande serie händelser för Ove och snart är ingenting sig likt.
I scenversionen av Fredrik Backmans bok spelar Johan Rheborg huvudrollen som Ove och alla andra roller. Emma Bucht har regisserat och Marie Persson Hedenius har skrivit manus vilket därefter har bearbetas av Emma Bucht och Johan Rheborg.
Vi kommer till Göteborg kl 17:00 och äter en tvårätters middag på Golden Days (meny nedan). Vi åker sedan till Draken för att se föreställningen som börjar kl 19:30 och vara i ca 1 timma och 25 minuter. En kvart efter föreställningen åker vi hemåt.
Förrätt: Skaldjurscanapé toppad med dillvippa. Varmrätt: Helstekt fläskfilé med rissolepotatis, serveras med säsongens primörer samt skogssvampsås

Pris:
995:-
Dagar:1
Bussresa, tvårätters exkl. dryck, showbiljett
Transportsätt:Teaterresa
Boka resa

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
23/9 Se alla En man som heter Ove - Johan Rheborg > 6 995:- BokaMer information