Skip to main content

Skottland med Tattoo ✈

Status:
Ring för att boka

Vackra ljunghedar, höga berg, mytomspunna sjöar och medeltida slott erbjuder vi på denna härliga resa till oförglömliga Skottland. Här blandas historia med nutid och säckpipor med whiskydestilleri! På denna resa besöker vi slott, whiskydestillerier och får åka på den vackra sjön Loch Lomond med båt! 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Mot Skottland
Vi flyger från Göteborg på morgonen med KLM via Amsterdam till Edinburgh. Vi kör in i centrum och har lite fri tid för lunch längs Princess Street  och gör en stadsrundtur med lokalguide. Efter rundturen åker vi till vårt hotell. Incheckning för fyra nätter på Hilton Dunblane och middag.

Dag 2 Loch Tay - Blair Castle - Edradour whisky
Idag följer vi vackra Loch Tay på vår väg mot Blair Castle där vi får en kort introduktion till slottet och trädgården och sedan ser vi på det på egen hand. Vi stannar på Edradour destilleri för rundvisning och provsmakning på vägen hem till hotellet.

Dag 3 Stirling Castle - Båttur på Loch Lomond
Vi besöker Stirling Castle på förmiddagen och sedan gör vi en vacker båttur på Loch Lomond.

Dag 4 St Andrews
Dagens utflykt går till den lilla trevliga staden St Andrews som har ett vackert historiskt centrum.

Dag 5 Falkirk - Edinburgh - Tattoo
Vi lämnar vårt hotell och far till Falkirk där vi skall se det berömda ”slusshjulet” som ersatte 11 st slussar mellan två kanaler. Sedan far vi vidare till Edinburgh där vi checkar in på vårt centrala hotell. Dagens middag äter vi på restaurang innan vi njuter av kvällens Tattoo show.

Dag 6 Hemresa
Efter frukost checkar vi ut och ställer väskorna i bagagerummet. Vi har några timmar till att njuta av Skottlands huvudstad innan vårt plan tar oss hem till Sverige igen

Karta

Hotell

Skottland

Skottland

Dunblane DoubleTree by Hilton Dunblane Hydro **** Edinburgh Cairn Hotel