Skip to main content

Skottland med Tattoo ✈

Pris från:
12 990:-
Dagar:6
Flygresa till Edinburgh t/r, bussrundresa, vägavgifter, 5 övernattningar med del i dubbelrum, 5 frukostar, 5 middagar, alla utflykter enligt program och reseledarservice. Biljetter till Tattoo ingår.
Boka resa

Vackra ljunghedar, höga berg, mytomspunna sjöar och medeltida slott erbjuder vi på denna härliga resa till oförglömliga Skottland. Här blandas historia med nutid och säckpipor med whiskydestilleri! På denna resa besöker vi slott, whiskydestillerier och får åka på den vackra sjön Loch Lomond med båt! 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Bussresa hemorten Oslo - flyg till Edinburgh
Vår buss reser på morgonen från våra hemorter till Oslo/Gardemoen som vid når 10:30. Vårt plan landar i Edinburgh 13:15. Vi far direkt till vårt hotell för incheckning, lite vila och kanske ett dopp i poolen. Under tidig kväll far vi in till Edinburgh där vi äter middag på en lokal restaurang innan vi bänkar oss för kvällens Tattoo.

Dag 2 Edinburgh
Efter frukost tar vi vår buss med vår lokalguide in till centrum. Vi gör en stadsrundtur under förmiddagen. Efteråt kan vi upptäcka Skottlands huvudstad på egen hand. Sen eftermiddag går bussen hem igen till vårt hotell där middagen serveras.

Dag 3 Edinburgh - Inverness
På morgonen när vi ätit vår frukost tar vi vår buss norrut. Vi kommer till Blair Castle där vi gör ett besök och får en introduktion av slottet och den vackra trädgården. Efter besöket fortsätter färden norrut och i Inverness checkar vi in och äter middag. Ca 25 mil

Dag 4 Inverness - Oban - Drymen
Vi lämnar Inverness efter frukost och kör längs Loch Ness, det är bäst att vi håller ögonen öppna. Vi kanske ser Nessie! I Oban stannar vi till för att besöka the Oban Distillery. Vi gör en rundtur och får prova 2 olika sorters whisky. Lite fri tid hinner vi med i denna trevliga hamnstad innan vi fortsätter till Drymen och vårt hotell där vi checkar in för två nätter. 30 mil

Dag 5 Loch Lomond och Whisky
Dagen ägnar vi åt närområdet. Vi börjar med en vacker bussresa längs Loch Lomond till Tarbet där vi byter till båt och gör en tur på den vackra sjön till Inveruglas. Där möter vår buss oss och vi fortsätter med den till det gamla destilleriet Auchentoshan i utkanten av Glasgow. Här får vi se tillverkningen och också prova något av deras alster. Åter till vårt hotell för middag.

Dag 6 Drymen - Edinburgh - Oslo - Hemorten
Efter frukost sätter vi oss tillrätta i vår buss och åker mot flygplatsen i Edinburgh. Vårt flyg går strax efter lunch och tidig eftermiddag är vi åter på Gardemoen där vår buss väntar för färd hem till Trestad och Västkusten som vi når sent på kvällen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/8Se allaSkottland flygresa med Tattoo> 612 990:-BokaMer information

Hotell

Skottland

Skottland

Edinburgh Holiday Inn Edninburgh**** Beläget vid zoo i utkanten av Edinburgh. Man tar sig enklet med lokala kommunikationer eller taxi till centrum. På hotellet finns gym, pool, bastu och bubbelpool...