Prag ✈

Vår gamla favorit - Prag. Nu i ny tappning, vi flyger snabbt och enkelt till resmålet och har sedan nästan 5 dagar på plats. Prag bjuder på massor av sevärdheter, trånga gränder och mysiga torg med små ölserveringar. Och att prisnivån håller sig på en behaglig nivå gör det ju inte sämre!

Status:

Dagsprogram

Dag 1 Landvetter – Prag
Du möter vår reseledare på Landvetter på morgonen. Vårt flyg med Norwegian går via Stockholm till Prag som vi når strax före lunch. Väl framme möter buss oss för transfer till vårt hotell. Efter att vi installerat oss kan de som vill följa med på en stadsrundtur med vår svensktalande lokalguide. På kvällen ordnar vår reseledare en välkomstmiddag på vår eminenta restaurang på hotellet (mot tillägg).

Dag 2 - 4 Prag
Tre hela dagar i Tjeckiens huvudstad. Prag är berömt för sin fina stadskärna med alla välbevarade hus. Flanera i de vindlande gränderna, besök borgområdet och njut av utsikten över en av världens vackraste städer. Vill du ordnar vår reseledare med flera olika bra utflykter. (Se mer under "Våra utflykter")

Dag 5 Prag – Landvetter
Idag har vi vår sista morgon i Prag. Efter frukost sätter oss tillrätta i vår transferbuss som tar oss till flygplatsen. Via Stockholm når vi Landvetter på eftermiddagen.

Våra utflykter

Våra utflykter

Stadsrundtur i Prag -  Vi beser staden till fots tillsammans med vår lokalguide. Pris 200 SEK pp

Besök på en ölkällare - En kväll besöker vi en traditionell ölkällare. Pris beroende på arrangemang.

Konopiste och bryggeri - Heldagsutflykt då vi besöker det vackra slottet Konopiste som ligger några mil söder om Prag. På tillbakavägen stannar vi på ett ölbryggeri där vi får lite rundvisning och provsmakning. Utlfykten måste förbokas. Pris 350 SEK pp

Krizikovas fontäner - Ett mäktigt skådespel med musik och ljus. Pris 150 SEK pp

Hotell

Botell Admiral

Botell Admiral

***
Bra beläget på Moldau, endast 20 min promenad till Karlsbron. Små rum med dusch och toalett. På hotellet finns bra restaurang och bar. I receptionen finns gratis WiFi. Sommartid har hotellets terass öppet med fantastisk utsikt över Prag och Moldau. Läs mer.