Skip to main content

Gdansk julmarknad

Status:
Ring för att boka

Följ med på en kul julkryssning till Polen. Ombord njuter du av det goda livet till havs, med julbord på utresan, mingelvänliga barer och sprängfylld butik – då är det lätt att trivas! Efter en avkopplande överfart fortsätter vi till Gdansk där vi bor en natt. Vi får en stadsrundtur och får tid att upptäcka den julskyltade staden. Gdansk julmarknad ha massvis med stånd som erbjuder godsaker och hantverk inför jul. Passa på att shoppa, Polen är billigt och utbudet är stort. 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Karlskrona
Vi kör ner längs västkusten. I Varberg stannar vi för fika på motell Björkäng. Väl framme i Karlskrona checkar vi in på vår bekväma båt som skall ta oss till Polen. Ombord serveras Stenas fina julbord.

Dag 2 Gdynia & Gdansk
Efter frukost lägger vårt fartyg till i Gdynia. Där möter lokalguide som visar oss höjdpunkterna i de tra städerna Gdynia, Sopot och Gdansk. Väl framme i Gdansk checkar vi in på centrala Mercure Hotel Old Town. Eftermiddagen och kvällen fri för att upptäcka den trevliga staden och den stora julmarknaden. I Gdansk finns det flera bryggerier som brygger gott öl. Kanske blir det middag på något sådant ställe i kväll.

Dag 3 Gdansk till Gdynia och färjan mot Sverige
Efter frukost har vi ytterliggare några timmar att njuta av Gdansk. Efter lunch sätter vi oss tillrätta i vår buss och åker till det enorma köpcentrat Centrum Rivera med sina 250 butiker och över 30 restauranger. På kvällen går vi ombord på Stean båt mot Sverige.

Dag 4 Karlskrona - hemorten
På morgonen lägger vår båt till igen i Karlskrona. Vi far hemåt med stopp för lunch på Bjrökäng utan för Varberg.