Fjället brinner - Golsfjället i höstskrud

Att dra´ till fjälls, till Gol - några sköna dagar på höstsidan, det är en upplevelse! Fjällvandra och vila ut i lugn & ro. Detta är verklig avkoppling, något som vi nutidsmänniskor så väl behöver. Vi bor på fantastiska Storefjell Resort & SPA på fjället mellan Valdres, Hallingdal och Hemsedal. Spara gärna några dagar av din sommarsemester för en fjällvistelse på hösten, det kommer du säkert aldrig att ångra.

Pris:
5 990:-
Dagar:5
Bussresa, bomavgifter, 4 övernattningar med del i dubbelrum inkl helpension (frukost, lunch och middag) från middag dag 1 till frukost dag 5, vandringar med vår reseledare.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Gol
Vi startar på morgonen från våra hemorter. Resan går via E6 förbi Oslo till Gol där vi viker av upp på fjället mot vårt hotell. Vi checkar in på fina Storefjell Resort & SPA , som blir vårt hem för fyra nätter. Ca 52 mil

Dag 2 - 4 Golsfjället
Vårt hotell ligger på fjället med bedåreande utsikt över landskapet. Här kan vi göra stärkande fjällvandringar i vackra omgivningar, inandas frisk luft i en ren natur där fjällvärlden börjar skruda sig i prunkande höstfärger. Väderpinade buskar och låga alpina växter klär fjället med färg och doft. En underbar och varierande fjällnatur som lämpar sig lika väl för både vana som ovana fjällvandrare. Vår reseledare tar med oss på några trevliga vandringar. Dag 3 Erbjuder vi i en trevlig busstur (½-dag)  över fjället på den sk. Panoramavejen  med vackra vyer över bl.a Joutenheimen, vidare ner till Fagernäs och Valdres Folkemuseum - mycket sevärt.


Dag 5 Golsfjället – Hemorten
Idag tar vi med oss våra packade kappsäckar och beger oss hemåt. Vi lämnar den sagolika fjällvärlden bakom oss och snart är vi åter i Oslo. Färden går vidare mot svenska gränsen och vi passerar Svinesund innan vi når hemorten och skiljs efter en härlig fjällvistelse. Ca 52 mil

Lunchpaket - Nistepakke
Under frukosten dag 2-4 kan man göra smörgåspaket och ta med sig ut på utflykt. Vill man ha kaffe eller annan varm dryck med sig tar man med sig egen termos.

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • 4 övernattningar med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1 190,-)
  • Helpension fram middag dag 1 till frukost dag 5. (4 frukost, 3 lunchpaket Under frukosten dag 2-4 kan man göra smörgåspaket och ta med sig ut på utflykt. Vill man kan man ta kaffe eller annan varm dryck med sig i egen medhavd termos och 4 middagar)
  • Vandringar med vår reseledare
  • Bad i poolanläggningen

Hotell

Storefjell Resort

Storefjell Resort

****
Hotellet är ett av Norges största högfjällshotell och har mycket service. Förutom stor badanläggning med SPA har de också dans till levande musik 6 dagar i veckan. Hotellet ligger på Golsfjället mitt mellan Valdres, Hallingdal och Hemsedal. Från hotellet går det många olika vandringsleder som leder direkt ut i den vackra fjällvärlden. Hotellet är 4 stjärnigt och har ca 300 rum. Rummen har självklart dusch, ...

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
10/9 Se alla Fjället brinner - Golsfjället - Storefjell Resort & SPA
Reseledare: Bertil
> 6 5 990:- BokaMer information