Skip to main content

Jul på Jack's Place med Lilla Bandet

Precis vid den norska gränsen längs den vackra Blågröna vägen ligger 50-talskrogen Jack's Place. Här firar vi 50-talsjul tillsammans med Lilla Bandet. Vi serveras ett gott hemlagat julbord med sill, köttbullar, julskinka och de andra specialiteterna som hör julen till. Under besöket underhålls vi med den rätta musiken från både julen och 50- & 60-talet. Häng med på en trevlig dag med bussresa, mat och musik!

Vi åker från Trestad och kör den vackra Blågröna vägen till Vassbotten vid Bullaren. Här möter Lilla Bandet och gänget från Jack's er för några trevliga timmar med mat, kaffe och underhållning. Efteråt far vi hem med mätta magar och alldeles nyunderhållna!

Inkluderat i resan
 • Bussresa
 • jultallrik
 • undehållning med Lilla Bandet

Avreseorter och tider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst Anslutningstillägg
Vänersborg Parallellgatan 14 - ReseMakar´n 11:00 18:45 0:-
Trollhättan Resecentrum, buss hpl längs spåret 11:15 18:30 0:-
Uddevalla Kampenhof Museet 11:45 18:00 0:-

Vi reseverar oss rätten att ändra tiderna. De avgångstider som upplyses på er bokningsbekräftelse gäller.

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
19/11-2021 fredagJul på Jack's Place med Lilla Bandet
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 25:-
> 6820:-Boka

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

  Platsbokning är inte möjligt till Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

 • Måste jag ha pass med mig?

  För alla resor utanför Norden måste du ha pass med dig. För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.

 • Covidbevis (Gröna beviset eller Corona pass)

  EU:s digitala Covidbevis (tidigare Gröna bevis eller Corona Pass) är en kostnadsfri e-tjänst där du kan få ett bevis på att du är vaccinerad mot covid-19. Covidbevis är under en övergångsperiod ett måste för resor inom Europa. Covidbevis behövs ej för resor inom Svergie eller till Fredrikshamn med Stena Line.

  Här är de olika stegen innan du kan ha ditt digitala bevis i din mobil, dator eller surfplatta.

  Vaccinera dig. Inom sju dagar rapporteras vaccinationen in till Nationella vaccinationsregistret.

  1. Logga in med e-legitimation på www.covidbevis.se (öppnar 1 juli).
  2. Hämta, skriv ut eller spara ditt vaccinationsbevis. Beviset skickas även automatiskt till din digitala brevlåda, om du har en.
  3. Redo att användas. Kom ihåg att undersöka vilka regler som gäller för ditt resmål.

  Det tar ett antal dagar (högst sju dagar) efter vaccinering innan du kan hämta ut ditt vaccinationsbevis. Det beror på att den som utfört vaccineringen ska hinna lägga in uppgifterna i Nationella vaccinationsregistret.