Skip to main content

Höga Kustenkryss med strandhugg i Härnösand

Status:
Fullt

Föreställ dig en kryssning med spännande resmål, härliga trerättersmiddagar, underhållning, ljusa sommarkvällar, shopping till taxfreepriser och allt det andra som skapar en komplett semesterupplevelse.
Vi gör strandhugg i sjöstaden Härnösand där det finns möjlighet att välja mellan utflykter för alla smaker. Då vi styr ut från Härnösand glider vi inomskärs i fyra timmar genom Sannasundet till Högakustenbron, via surströmmingsparadiset Ulvön och Trysundaön upp till Skagsudde. Vi lovar dig en alldeles unik upplevelse!

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1

Vi börjar med sommarfest och härlig stämning på soldäck medan vi sakta seglar ut från Stockholm. Under Captain’s cocktail träffar du flera av alla som kommer att ta hand om dig under kryssningen. Under kvällen är du välkommen till dukat bord och en god trerätters välkomstmiddag. Lite senare bjuder vi på underhållning med våra proffsiga nöjesvärdar och blir du sugen på en svängom spelar dansbandet upp till dans.

Dag 2 – Höga Kusten med Härnösand

Vi vaknar upp i Härnösand – Höga Kustens sydligaste kuststad. Fartyget ligger ett stenkast från centrum med bevarade trähus och båtliv mitt i staden. Vill du uppleva ännu mer av den unika Höga Kusten, följ med på någon av våra guidade utflykter!
På kvällen väntar en härlig trerättersmiddag medan vi sakta seglar inomskärs i fyra timmar från Härnösand genom Sannasundet till Höga Kustenbron, via surströmmingens paradisö Ulvön och Trysundaön upp till Skagsudde.

Dag 3

Vi tillbringar vår sista kryssningsdag till havs. Delta i aktiviteterna ombord, passa på att shoppa till taxfreepriser, koppla av på soldäck eller unna dig en härlig behandling i vår fina spa-anläggning på däck 10. Här kan du ta det lugnt en stund i vår utomhusjacuzzi med härlig utsikt över Stockholms skärgård och inloppet till Stockholm innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen igen kl 15:45. Förhoppningsvis många upplevelser rikare.

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Del i insides tvåbäddshytt Cabin Ekonomi
  • Två 3-rättersmiddagar (exkl dryck)
  • 1 Frukostbuffé
  • 1 Brunch
  • Underhållning och aktiviteter ombord