Skip to main content

Kuta och Kör på Gunnebo Slottsteater

Status:
Fullt

Välkommen till Gunnebo slottsteater och den 35-årsjubilerande musikaliska komedin Kuta och kör. På scenen står Allan Svensson, Ola Forssmed, Ewa Roos, Lars-Åke Wilhelmsson, Lotta Thorell, Sofie Lindberg och Christian Åkesson. Regi av Anders Aldgård.

Percy Persson (Allan Svensson) är en helt vanlig taxichaufför. Det är bara det att han har två fruar, Doris (Sofie Lindberg) i Mölndal, och Marianne (Lotta Thorell) i Mölnlycke - lyckligt ovetande om varandra. Med hjälp av ett invecklat tidsschema pusslar han ihop sitt liv med sina två fruar. När ett rån med påföljande sjukhusbesök leder till att polisen (Ewa Roos) besöker hans hem är hans hemlighet på väg att nystas upp.
För att rädda situationen dras hans granne (Ola Forssmed) in och den första lilla lögnen leder både till en andra och en tredje - snart är skrattkarusellen igång. Nu gäller det att kuta och köra!
På scenen står Allan Svensson, Ola Forssmed, Ewa Roos, Lars-Åke Wilhelmsson, Lotta Thorell, Sofie Lindberg och Christian Åkesson. Regi av Anders Aldgård.

Vi åker ner till Råda Rum inte långt från Gunnebo där vi ca kl. 11:30 äter en lunch inkl. måltidsdryck, sallad, bröd och kaffe. Vi åker sedan vidare till Gunnebo Slott där vi kl 14:00 bänkar oss på raden 2-6 för att njuta av sommarens föreställning som vara i ca 2,5h inkl. paus. 15 minuter efter föreställningens slut går bussen hemåt.

Sök resa