Skip to main content

Lindalens Elvis och Lilla Bandet reser till Elvismuseet i Floda

Status:
Ring för att boka

Följ med på en annorlunda dagsresa med Lilla Bandet. Man vet aldrig vad som kan hända om man släpper in dessa två i en buss!!! De tar han om er hela dagen och ser till att ni får en trevlig busstur. Idag ska de fira vännen Lars Stam som fyller 75 år med en Elvisresa och vi hoppas att ni vill följa med och fira. 

Lars Stam, även kallad "Lindalens Elvis" är en erfaren musiker med mer än 55 år som sångare och gitarrist. Hans dansband Jimsons startade 1963 och spelar upp till dans än idag. Lars är en mycket duktig Elvis-immitatör och har en härlig basstämma. 

Vi börjar dagen med ett bussfika innan vi besöker TC Band House of Music i Floda. Bandet har spelat med många av de mest meriterade namnen inom 50, 60, 70 tals rock’n roll. Här finns insturment från kända musiker att skåda och tex personliga saker som tillhört Elvis Presley. Dessutom finns en kopia av Elvis Presleys födelsehus från Tupelo, vid sidan om TCB House of music, för att man skall kunna få en aning om hur allt började just för Elvis Presley och vilken enorm karriär Elvis Presley gjorde tack vare sin unika röst, sina extremt duktiga musiker och managers. Det finns också en minibiograf där vi får sen en filmvisning. Sedan bjuds det på livemusik från The Cadillac band. 

Vi fortsätter sedan till Råda Rum där vi äter en lunch och sedan blir det musikunderhållning med Lilla Bandet och Lars Stam. Sedan tar bussen oss åter till hemorten.

Sök resa