Skip to main content

Lotta på Liseberg - Göteborg

Status:
Fullt

I år firar Lotta Engberg jubileum på Liseberg – för femtonde sommaren leder hon Lotta på Liseberg på Stora Scenen. Gästartister den 13/8 är: Rolandz, Ola Salo, Lill Lindfors och Dolly Style.

Programmet direktsänds i TV4 och i TV4 play. Programmet kommer även att sändas i Norge, i norska TV2. Lotta Engberg har bjudit in folkkära artister som ska få Liseberg och publiken i TV-sofforna att sjunga och gunga ackompanjerade av kapellmästaren Andreas Landegren.

Vi kommer till Liseberg ca 16:30 och på Stjärnornas Krog (belägen i området vid Stora Scenen) blir vi serverade en 3-rätters meny. Dryck beställes och betalas på plats. Vid 19:00-tiden lämnar vi restaurangen för att lotsas ut till sittplatserna som är förbokade till oss. Då blir det publikuppvärmning och information innan Allsången kör igång vid 20:00 fram till ca 21:30. Ca en kvart efter Allsången är slut kör bussen hemåt.

3-rätters Köttmeny (fisk och vegetarisk alternativ finns, måste meddelas vid bokningen).

Förrätt: Toast med handskalade MSC-märkta räkor, avokado och forellrom. Huvudrätt: 180 g oxfilé med spetskål, potatisfondant och pepprig rödvinssås. Efterrätt: Mörk chokladbrownie med salt kolasås, kanderade nötter och vaniljsås.

Sök resa