Skip to main content

Mamma Mia The Party

Status:
Ring för att boka

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk show i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien? Opa!!

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm

Vi avreser från våra hemorter på morgonen. I Mariestad stannar vi för kaffepaus och i Arboga för lunch. Tidigt på eftermiddagen kommer vi till vår vackra huvudstad. Vi checkar in på fina Scandic Norra Bantorget. Hotellet ligger helt centralt och härifrån har vi nära till nöjen, shopping och sevärdheter.

Dag 2 Stockholm

Dagen är till för egna upptåg och utfärder i Stockholm. Showen börjar med en läcker trerätters medelhavbuffé med fisk, lamm, karré och härliga tillbehör. Men du väljer det du vill ha vid bordet och självklart sitter du och vännerna i ditt sällskap samlade. Dryck beställer ni separat under showen. Välkommen till bords! Kali orexi!

Dag 3 Stockholm – Hemorten

Vi checkar ut under förmiddagen och påbörjar hemresan. Vi stannar för hungriga magar på Brändåsen. Våra hemorter når vi under tidig kväll.