Skip to main content

Malena Ernman & Lisa Nilsson mfl i Dalhalla

Status:
Ring för att boka

 I fjol firade Malena Ernman 10 år med sina årliga sommarkonserter i det gamla kalkbrottet Dalhalla. Tillsammans med Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer och Nils Landgren trollband Malena över 14 000 personer under 3 sommarvarma kvällar i juli. 2019 blir inget undantag, då Malena återvänder med gästerna Lisa Nilsson och de två ”Så som i himmelen-kollegorna” Philip Jalmelid och Kristin Lidström. 

Malena Ernmans sommarkonserter utanför Rättvik har med sina 10 år i rad blivit en mycket uppskattad tradition hos såväl publik, press och artistkollegor. I olika konstellationer har Malena på Dalhalla setts av över 88 000 personer sedan 2009. 

Dag 1 
Vi stannar för rast på förmiddagen och kommer ca 15:00 till hotellet i Falun. Strax efter 16:00 åker vi till Moskogen där vi äter en middagsbuffé med en varmrätt, några olika sallader, smör, bröd & dryck samt kaffe och kaka. Vid ca 19:00 är vi på plats vid Dalhalla och föreställningen börjar 20:00. Den varar i ca 2,5-3 timmar och efter föreställningen åker vi till hotellet. 

Dag 2
Vi äter frukost på hotellet och 11:00 startar hemresan. Vi stannar längs vägen för rast och lunch på egen hand innan vi är åter vid hemorten på eftermiddagen/kvällen.

Sök resa

Karta