Skip to main content

Mitt i planeten - Tjolöholm

Status:
Ring för att boka

Claes Malmberg tillbaka med nyskriven sommarrevy ”Mitt i planeten” vid underbara Tjolöholms Slott 2020! 

I sommar bjuder Claes Malmberg med vänner in till en hejdundrande musikalisk skrattfest på Tjolöholms slotts sommarteater. Årets föreställning blir en nyskriven kosmiskt komisk sommarrevy signerad Claes Malmberg om hela livet, hela världen och hela universum ”Mitt i planeten” med världspremiär den 26 juni 2020. 

-Att få spela sommarteater är nog bland det roligaste och något alldeles extra, framför allt här vid fantastiska Tjolöholms slott. Fjolårets sommar var magisk och hela ensemblen njöt tillsammans med en underbar publik i en enastående atmosfär. Förberedelserna är i full gång och jag tillsammans med begåvade Niklas Holtne skriver på ett nytt manus inför årets sommarrevy, säger Claes Malmberg. 

Tillsammans på scen har Claes Malmberg med sig musikalstjärnan Hanna Lindblad och komikern Niklas Holtne och de brister ut i sånger, sketcher, stepp, skratt, show och ett och annat filosofiskt snedsteg. Allt serverat med en rejäl musikbomb med allt från Dolly Parton till Bob Dylan, framfört av Benneth Fagerlunds orkester med kör och ensemble. 

Föreställningen spelas i godsets gamla sädesmagasin, Magasinet, med svindlande högt i tak och fantastisk akustik. Magasinet är centralt beläget på området, ca 200 meter från parkeringen.

Vi stannar på Råda Rum ca 16:15 och äter soppa, salladsbord samt dagens husman serveras på buffé, kaffe och liten kaka. Sedan anländer vi till Tjolöholms Slott ca 18:15. Föreställningen börjar 19:00 och en kvart efter föreställningens slut går bussen hem.

Sök resa