Skip to main content

Mitt musikliv med Vikingarnas keyboardist Erik Lihm och Lilla Bandet

Följ med oss på en spännande musikresa till Karlstad. När man släpper in Lilla Bandet i en buss vet man aldrig vad som kan hända. Vi åker till Karlstad och träffar Vikingarnas keyboardist Erik Lihm som berättar om sitt musikliv och spelar för oss såklart.

Vi stannar på vägen upp till Karlstad på Tössestugan där det väntar kaffe och fralla till oss. När vi kommer till Karlstad väntar en lokalguide på oss och vi tar en intressant rundtur med buss i Karlstad. Efter detta träffar vi Vikingarnas keyboardist Erik Lihm. Vi börjar med en julinspirerad lunch och sedan kommer Erik underhålla oss med på musik och roliga och intressanta berättelser från sitt musikliv.

Vi åker sedan hemåt och Lilla Bandet fortsätter underhållningen i bussen och det utlovas allsång och annat kul.

Våra resenärers betyg för resan
5 av 5
: 5/5 stjärnor
 • En resa i Lilla Bandets regi blir aldrig fel. Johan och Ullrika gör att allt blir trevligt. Julbordet var toppen.
  Resenär
 • Mycket trevligt upplägg på hela resan. Sååå nöjd
  Resenär
 • Det var trevligt, och bra allt som vi såg och hörde.
  Resenär

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

  Platsbokning är inte möjligt till Barnbussar, Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

 • Måste jag ha pass med mig?

  För alla resor utanför Norden men inom Europa måste du ha pass eller Nationellt id kort (utställt av polisen) med dig. För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.