Skip to main content

Mitt Sanna jag - En show deluxe på Hamburger Börs i Stockholm

Pris från:
3 095:-
Dagar:3
Bussresa, 2 nätter på hotell med frukost. Biljett till Mit Sanna jag inkl 2 rätters middag (kött). Biljetterna är i Kategori B. Transfer ingår ej mellan hotell och teater.
Boka resa

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show - ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby, Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en kväll med show, fest, glädje men även om utanförskap , kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige absolut bästa musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

Se film

Sök resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/3Se allaStockholm weekend med biljett (fredag 18:00) till Mitt Sanna jag - Hamburger BörsFullt3 425:-FulltMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/4Se allaStockholm weekend med biljett (fredag 17:30) till Mitt Sanna jag - Hamburger Börs33 095:-BokaMer information