Skip to main content

Moraeus i Dalhalla 2 dagar

Status:
Fullt

“Moraeus i Dalhalla” är en helt ny och unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer tidigare återvänder nu under sommaren 2018 med en härlig föreställning tillsammans med sina fantastiska gäster och musiker.

Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band. Första gästartisten ut är Tommy Körberg! Fler gäster presenteras inom kort.

Dag 1 – 2018-07-21  lördag

Vi stannar för rast på förmiddagen och de som vill fika köper själva det de vill ha. Vi kommer till Borlänge ca 15:00 och checkar in Quality Hotel Galaxen  som ligger centralt i Borlänge. 16:45 åker vi mot Dalhalla och på vägen stannar vi vid Moskogen och äter en middagsbuffé med en varmrätt, några olika sallader, smör, bröd & dryck samt kaffe och kaka. Vid ca 19:00 är vi på plats vid Dalhalla och föreställningen börjar 20:00. Den varar i ca 2,5-3 timmar och efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet.

Dag 2 – 2018-07-22  söndag

Vi äter frukost på hotellet och 11:00 startar hemresan. Vi stannar längs vägen för rast och lunch på egen hand innan vi är åter vid hemorten på eftermiddagen/kvällen.

Sök resa

Karta

Hotell

Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen ligger i centrala Borlänge, på bekvämt avstånd till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här finns allt under ett tak. Gratis WiFI på rummen. Hårtork finns...