Skip to main content

Moraeus i Dalhalla 2 dagar

Status:
Ring för att boka

Efter förra årets succéföreställningar är det nu klart att Kalle återvänder till Dalhalla. “Moraeus i Dalhalla” är en unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer sedan tidigare återvänder nu under sommaren 2019 med en härlig föreställning tillsammans med hans fantastiska gäster. 

Under föreställningen har Kalle med sig Orsa Spelmän samt sitt eget band Hej Kalle. -Det känns väldigt spännande att få återvända till den kanske finaste scenen i Sverige. Att få stå på Dalhallas scen är en enorm utmaning och att få komma tillbaka är naturligtivs en stor ära. Det är verkligen något som jag och alla mina musiker och artistvänner ser fram emot, säger Kalle Moraeus.

Gästartister som är klara hittills:

Lasse Berghagen. Lasse är utan tvivel en av Sveriges mest respekterade och folkkära artister och är en del av det svenska kulturarvet. Lasse har skrivit och framfört en rad låtar som blivit svenska klassiker: Stockholm i mitt hjärta, En kväll i juni, Teddybjörnen Fredriksson, Sträck ut din hand, Du är för alltid en del utav mig och Tacka vet jag logdans är bara några exempel.

Dag 1 – 2019-07-13 lördag 
Vi stannar för rast på förmiddagen och de som vill fika köper själva det de vill ha. Vi kommer till Borlänge ca 15:00 och checkar in Quality Hotel Galaxen som ligger centralt i Borlänge. 16:30 åker vi mot Dalhalla och på vägen stannar vi vid Moskogen och äter en middagsbuffé med en varmrätt, några olika sallader, smör, bröd & dryck samt kaffe och kaka. Vid ca 19:00 är vi på plats vid Dalhalla och föreställningen börjar 20:00. Den varar i ca 2,5-3 timmar och efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet. 

Dag 2 – 2019-07-14 söndag
Vi äter frukost på hotellet och 11:00 startar hemresan. Vi stannar längs vägen för rast och lunch på egen hand innan vi är åter vid hemorten på eftermiddagen/kvällen.

Sök resa

Karta

Hotell

Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen ligger i centrala Borlänge, på bekvämt avstånd till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här finns allt under ett tak. Gratis WiFI på rummen. Hårtork finns...