Skip to main content

Musikalen ANNIE - SäffleOperan

Status:
Fullt

Musikalen Annie är en av världens mest kända och älskade musikaler. För visst känner du till historien om den rödhåriga lilla flickan Annie? Musikalen har fångat en hel värld genom sina fantastiska sånger och hjärtskärande handling och i höst kommer den för första gången till SäffleOperans stora scen.

Musikalen hade premiär på Broadway 1977 och blev snabbt en succé. Föreställningen spelades hela 2 377 gånger på Broadway och vann inte mindre än sju Tony Awards bland annat för bästa musikal! SäffleOperans version kommer bli en storslagen satsning där 24 barn, kommer att stå på scenen, tillsammans med hela SäffleOperans ordinarie ensemble. Utöver dessa är även tre proffs och en hund rekryterade till föreställningen!

SäffleOperan lovar en fartfylld helaftonsföreställning för hela familjen med både glädje, spänning och en stor mängd charm.

Vi kommer till SäffleOperan kl 13:30 och äter en teaterbuffé. Föreställningen börjar 15:00 och pågår ca 3 timmar inkl. paus där det ingår kaffe och kaka. Vi startar vår hemresa 15 minuter efter föreställningens slut.

Teaterbuffén: Citron & basilikamarinerad kycklingfilé som serveras med ris samt en sås av salvia & soltorkad tomat. På buffén finns också husets goda sallad, oliver, grov baguette, smör och bröd.

Sök resa