Skip to main content

Neubrandenburg - Julmarknad

Pris från:
2 290:-
Dagar:3
Bussresa, färjeresor, två hotellövernattningar med del i dubbelrum inkl frukost, stadsrundtur och reseledares tjänster. MAX bagagevikt 50 kg
Boka resa

Neubrandenburg- de fyra portarnas stad - hälsar oss välkomna till julmarknad. Den har inte lika många besökare som Lübeck men har ändå allt som hör en tysk julmarknad till; marknadsstånd med julgodis, julpynt och mycket, mycket mer. Vi bor precis vid ringmuren och man springer lätt fram och tillbaka mellan varuhus, julmarknad och hotellrum med inköpta julklappar och för att vila benen!

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Neubrandenburg
Avresa från hemorten enl. din bokningsbekräftelse. Vi gör paus med möjlighet till fika innan vi kommer till Helsingborg där färjan kommer att ta oss till danska staden Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan från Gedser till Tyskland. På eftermiddagen/kvällen kommer vi fram till centrala Hotel Am Ring****, där vi checkar in för två nätter. Ca 73 mil

Dag 2 Julmarknadsdag
Efter den stora frukostbuffén gör vi en liten rundtur och bekantar oss med den mysiga stadskärnan som omringas av en medeltida mur. Därefter väntar julmarknaden och alla butiker på oss med härliga erbjudanden. Passa på att njuta en bit mat och kanske en värmande Glühwein.

Dag 3 Neubrandenburg - Hemorten
Efter frukost lämnar vår buss Tyskland för denna gången. Via Rostock -Gedser och Helsingör - Helsingborg kommer vi snabbt tillbaka hem till Sverige igen. Vid 19:30 är vi åter i Göteborg där anslutningsbussar väntar för fortsatt färd hemåt.

Under resan kommer vi att besöka någon gränshandel för lite inköp. Besöket görs antingen på ut- eller hemresan. Detta väljer chauffören och reseledaren efter trafik och andra omständigheter.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/12Se allaNeubrandenburg Julmarknad - Hotel Am Ring 3 dagar
Webbpris - Rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 62 290:-BokaMer information

Hotell

Hotel Am Ring

Hotel Am Ring

Bra beläget 200 meter från stadsporten Neues Tor. På hotellet finns bar och restaurang. På 14 våningen finner man bastu och gym med panoramautsikt över staden.