Skip to main content

Opera på Skäret - Trollflöjten

Status:
Ring för att boka

Opera på Skäret – Sveriges största sommaropera 
Opera på Skäret är Sveriges ledande sommaropera. I operahuset utanför Kopparberg i Bergslagen erbjuds en operaupplevelse i absolut världsklass. Till sommaren är det Mozarts Trollflöjten som sätts upp. 

Sedan 2004 har över 90 000 besökare njutit av magin i det unika operahuset vid Ljusnarens strand. Det säregna operahuset, beläget i naturskön miljö, är en del av upplevelsen. Det före detta virkesmagasinet har en akustik som inte överträffas ens av världens stora scener – därom vittnar inte minst många av de världsartister som sjungit här genom åren. 

Dag 1 – 2019-08-04 söndag 
Vi stannar för lunch på Restaurang Brändåsen strax före 12:00 och är sedan på plats vid Operan på Skäret ca 14:15. Föreställning börjar 15:00. Efter föreställningens slut åker vi till vårt centrala Clarion Hotell Örebro. 

Dag 2 – 2019-08-05 måndag 
Vi äter frukost på hotellet. Sedan har man fri tid i Örebro fram till 14:00 då bussen går tillbaka. Vi har promenadavstånd till Slottet som bara ligger några hundra meter från hotellet. Eller varför inte ett besök i mysiga Wadköping? Sedan startar hemresan och vi är tillbaka på hemorten tidig kväll.

Sök resa