Skip to main content

Wismar påskresa 4 dagar

Status:
Ring för att boka

I mysiga Wismar firar vi påsk! Vi njuter av den tyska maritima stämningen som råder här i denna charmerande hamnstad. Under resan gör vi också en utflykt till Schwerin.

Sök resa

Dagsprogram Wismar påskmarknad

Dag 1 Långfredag Hemorten – Wismar
Avresa från hemorten till Motell Björkäng där vi gör ett fikastopp. Sedan reser vi vidare till Helsingborg där färjan tar oss till Helsingör. Härifrån har vi inte mer än 20 mil kvar till färjan till Tyskland. Vi kommer till Puttgarden ca 15.30 och vi fortsätter till Bordershopen där vi får tid att handla lite ur deras digra sortiment. Sedan fortsätter vi till vårt hotell, där vi checkar in för två nätter. Gemensam middag på kvällen. Ca 48 mil.

Dag 2 Påskafton Wismar
Efter frukost njuter vi av mysiga Wismar. På kvällen går vi tillsammans till Alter Schwede och äter en gemensam middag.

Dag 3 Påskdagen utflykt till Schwerin 
Efter frukost besöker vi delstatens huvudstad Schwerin. Här kan vi njuta av det fina slottet, kanske en stund på en uteservering och självklart lite frisk vårluft. Vår tur återvänder sedan till Wismar där vi gör en provning av sekt. 

Dag 4 Annandag påsk Wismar - Hemorten
Efter frukost lämnar vi Tyskland för denna gången. Vi åker samma väg som på nerresan. Ca 48 mil

Hotell

New Orleans hotel

New Orleans hotel

Hotellet ligger centralt mittemot gamla hamnen i Wismar. På bekvämt avstånd når man det gamla torget och gågatorna. Hotellet har rymliga rum i modern stil med bekväma faciliteter. Alla rum har satelli...