Skip to main content

Peter Jöback på Dalhalla

Status:
Ring för att boka

I höstas släpptes Peter Jöbacks nya album ”Humanology”. Det var 11 år sen hans senaste originalalbum – och det var efterlängtat! ”Humanology” gick rakt in på albumlistans 1a plats fysisk försäljning, 6a totalt. Peter Jöback sålde i början av december ut två exklusiva konserter på Storan i Göteborg på mindre än några timmar. I sommar finns nu möjlighet att uppleva Peter framföra nya låtar och hans tidigare klassiker, på det sättet de gör sig bäst – LIVE, på Dalhallas fantastiska scen. 

”Jag har gästat Dalhalla tidigare och jag älskar den scenen” säger Peter. ”Ser väldigt mycket fram emot att återvända med mitt band, mina nya låtar och låtar från hela min repertoar!” 

Dag 1 – 2019-07-01 måndag 
Vi stannar för rast på förmiddagen och de som vill fika köper själva det de vill ha. Vi kommer till Borlänge ca 15:00 och checkar in Quality Hotel Galaxen som ligger centralt i Borlänge. 17:00 åker vi mot Dalhalla och på vägen stannar vi vid Moskogen och äter en middagsbuffé med en varmrätt, några olika sallader, smör, bröd & dryck samt kaffe och kaka. Vid ca 20:00 är vi på plats vid Dalhalla och föreställningen börjar 21:00. Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet. 

Dag 2 – 2019-07-02 tisdag 
Vi äter frukost på hotellet och 11:00 startar hemresan. Vi stannar längs vägen för rast och lunch på egen hand innan vi är åter vid hemorten på eftermiddagen/kvällen.

Sök resa