Pris från:
1 795:-
Dagar:2
Bussresa, del i dubbelrum, frukost, showbiljett på parkett rad 5-9.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Tusen meter paljettyg och Meningen med livet

I vår kostymateljé förvandlas just nu över tusen meter paljettyg till fantasifulla scenkostymer. För när historien om prins Pippin rullas ut blir det både färgstarkt, sprakande och ganska galet. Huvudrollen som prins Pippin spelas av Oscar Pierrou Lindén som gjorde stor succé som Lola i Kinky Boots. Han får sällskap av publikfavoriter som Lindy Larsson och Åsa Fång. Dessutom presenterar vi inom kort en ny artist i rollen som Fastrada!

En trupp artister, ledd av en karismatisk spelledare, anländer för att berätta historien om den unge prins Pippin. Pippin är förvirrad över tillvaron. Han försöker finna meningen med livet på alla möjliga sätt; i strider på slagfältet, politiskt spel, högre maktpositioner och köttets lustar, men ingenting gör honom riktigt lycklig.

I desperation mördar han sin far kung Karl den store (men ångrar sig genast och ber spelledaren återuppväcka honom). När olyckan är som störst kommer änkan Katarina och hennes lille son in i hans liv. I det enkla, alldagliga livet hittar Pippin till slut kärlek och lycka. Men då griper spelledaren in – besatt som han är av att ge sin publik en storslagen show.

Och storslagen show blir det sannerligen när regissör Ronny Danielsson sätter tänderna i den här Broadwaymusikalen från 70-talet, med dans, akrobatik, galna upptåg och scenkostymer tagna som ur en drömvärld. Modeskaparen Camilla Thulin tar oss till en värld av skyhöga frisyrer, paljetter, glitter, ränder och prickar.

Kanske har du hittat meningen med ditt eget liv efter att ha sett musikalen Pippin. Om inte, så har du fått vara med om en glittrande, sprakande, humoristisk och sagolikt vacker föreställning.

PRODUKTIONSTEAM

Musikaliskt arrangemang: Joakim Hallin
Scenografi: Martin Chocholousek
Kostym: Camilla Thulin
Ljus: Emme Weil
Ljud: Avgoustos Psillas
Koreografi & rörelseinstruktion: Roger Lybeck
Regi: Ronny Danielsson
Dirigent: Joakim Hallin
Översättning manus: Edward af Sillén
Översättning sångtexter: Edward af Sillén och Daniel Réhn

ROLLER

Katarina: Åsa Fång
Spelledaren: Lindy Larsson
Pippin: Oscar Pierrou Lindén
Fastrada: nn
Karl den store: Michael Jansson
Berthe: Johannes Wanselow
Ludwig: Kitty Chan

Ensemble: Sara Lehmann, Glenn Edell, Jonas Schlyter, Elisabeth Hammersbøen Rustad, Joel Zerpe, Karolina Engelbrektsson, David Joséph, Fredrik Wentzel, Ulrika Ånäs, Henric Flodin, Sandro Skagerberg, Anna Holmström, Oskar Kongshöj

MUSIKAL I TVÅ AKTER

Språk Svenska

Upphovspersoner

Musik & sångtexter:
Stephen Schwartz
Manus: Roger O Hirson
Förlag: Music Theatre International (Europe)

 

 

Dag 1 – Lördagen den 21 april 2018

Avresa från hemorten på morgonen och vi stannar för rast på Björkäng ca kl. 11:15. Vi kommer till vårt hotell Comfort Hotel Malmö ca kl. 14:30. Föreställningen börjar kl 18:00 och bussen tar oss fram och tillbaka till teatern som ligger 2,5 km från hotellet.

Dag 2 – Söndagen den 22 april 2018

Nästa morgon är det frukost på hotellet och utcheckning. Sedan har vi fri tid i Malmö innan vi startar hemresan vid kl. 14:00. Vi stannar för rast längs vägen innan vi är åter på hemorten.