Skip to main content

Polen SPA

Pris från:
2 990:-
Dagar:5
Bussresa, färjeresa, 4 nätter på SPA hotell inkl 4 frukost, 4 middagar, 3 luncher, 11 behandlingar och hotellskatter. Max 30 kg bagage
Boka resa

Efter jul och nyårs alla frestelser behöver man slappna av ordentligt. Följ med oss och njut av en härlig SPA vistelse i Polen. Vi bor i hamnstaden Swinoujscie på nyrenoverade fina Trzy Wyspy SPA & Medical. Här får vi frukost lunch och middag varje dag och under vistelsen 11 olika behandlingar. Följ med oss och njut av januari på härligt SPA till oslagbart pris!

På grund av stor efterfrågan på resan så har vi nu satt in en resa även i april. Följ med osch njut av våren i den trevliga polska hamn- och badorten. 

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Swinoujscie
Avresa på morgonen från respektive hemort till Göteborg och vidare färd mot fikastopp på Björkängs vägkrog. Med färjor mellan Helsingborg - Helsingör och Gedser - Rostock når vi snart Tyskland. Vi far den relativt nya motorvägen mot Usedom och kör över ön innan vi passerar gränsen mot Polen och når vårt fräscha hotell, middag serveras efter ankomst. Ca 82 mil

Dag 2-4 Swinoujscie (i april dag 2-6)
Vi börjar dagen med frukost. Under förmiddagen besöker vi hotellets läkare (engelsktalande) som ordinerar olika hälsobehandlingar. Totalt får vi 8 st behandlingar och 1 x 15 min massage, 1 x saltgrotta och 1 x hydrojetbehandling. (i april 10 st behandlingar och 2 x 15 min massage, 2 x saltgrotta). Under vår vistelse har vi fritt tillträde till hotellets pool, bubbelbad, bastu, gym och relax. Mot tillägg kan man boka till extra behandlingar, till exempel klassisk massage eller ansiktsbehandling. Vårt hotell ligger i centrala Swinoujscie med närhet till den långa stranden. Vill du kan du förgylla din vistelse med olika skönhetsbehandlingar till oslagbara priser! Vi äter frukost lunch och middag varje dag på hotellet.

Dag 5 Swinoujscie – Hemorten (i april dag 7)
Efter frukost beger vi oss till Rostock och lite shopping på bordershopen innan vi tar oss till vår färja som avgår 13:00. Vi reser samma vägar hem som ner och beräknas vara i Göteborg 21:00.

 

Här kommer en lista på de Hälsobehandlingar som finns på hotellet. De ordineras av hotellets läkare (engelsktalande) efter ett kort besök dag 2. Kan vara så att man får 3 likadana behandlingar för att motverka någon åkomma. Hotellet erbjudar också andra typer av behandlingar (skönhetsbehandlingar) som man kan boka till mot en extra kostnad.

Galvanotherapy– 10 min

Ionophorese– 10 min

Diadynamic- 10 min

Electrotherapy Ten- 10 min

Electrostymulation- 10 min

Sollux lamp - 10 min

Inhalation- 15 min

Group gymnastics– 25 min

Bubble bath - 15 min

Water gymnastic- 25 min

Salt cave– 40 min

Magnetotherapy - 15 min

Hydrojet- 15 min

Hot and cold bath therapy- 15 min

Whirpool massage of the lower limbs - 15 min

Fango paraffin– 20 min

Kriocryotherapy - 3 min

Ultrasound- 3 min

Skan laser- 10 min

Brine bath – 15 min

Peat mud wrap– 20 min

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/1Se allaPolen SPAFullbokad, väntelista2 990:-Boka på väntelistaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/1Se allaPolen SPAFullbokad, väntelista2 990:-Boka på väntelistaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/1Se allaPolen SPAFullbokad, väntelista2 990:-Boka på väntelistaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/4Se allaPolen SPA 7 dagar> 66 990:-BokaMer information

Hotell

Hotel Trzy Wyspy SPA & Medical

Hotel Trzy Wyspy SPA & Medical

Fräscht hotell beläget mitt mellan stranden och centrum. På hotellet finns SPA med pool, bubbelpool, bastu, gym och Relax.