Skip to main content

Polen Spa - Sopot

Flärdfulla Sopot och nybyggda Sopotorium SPA
Den lilla staden Sopot mitt i det polska trestadsområdet alldeles vid havet är något för dig som älskar SPA-upplevelser och strandliv. På Sopots nöjesgata Monte Cassino ligger restauranger, kaféer och barer tätt och publiken går inte hem förrän solen gått upp. I Sopot kan du unna dig det lilla extra till halva priset jämfört med hemma. Vi bor på förnämliga, nybyggda Sopotorium Hotel & Medical spa där vi skäms bort med SPA behandlingar och goda luncher och fina middagsbufféer.
 • Fler bilder

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Karlskrona

  Idag beger vi oss mot Karlskrona. På vår väg stannar vi för lunch

  Mot Karlskrona
 • Dag 2: Vi kommer till Polen

  Efter tidig frukost kommer vårt fartyg till Gdynia. På kajen väntar vår buss och vår lokalguide som skall ta oss ut i det polska trestadsområdet för en rundtur på ca 4 timmar. Vi ser Gdynia, den vackra staden Gdansk och avslutar i vår pärla Sopot. Här checkar vi in och äter lunch. Efter läkarträff påbörjar vår SPA vistelse.

  Vi kommer till Polen
 • Dag 3-5: Vi är på SPA!

  Varje dag så går vi på SPA och njuter av livet. Läkare har ordinerat oss olika behandlingar. Totalt får vi 8 behandlingar utspridda på våra dagar här. Självklart kan man boka till olika behandlingar.

  Vi är på SPA!
 • Dag 6: Vår sista dag i Polen

  Efter härliga dagar i Sopot checkar vi ut kl 11:00 från hotellet och åker till Gdansk för fri tid. Under eftermiddagen åker vi till Gdynia och kliver ombord på Stenas bekväma färja mot Sverige som avgår 19:30. Vi övernattar i bekväma hytter med golvstående sängar och äter en god gemensam middag ombord.

  Vår sista dag i Polen
 • Dag 7: Mot hemorten

  Efter frukost lägger vi till i Karlskrona och far sedan hemåt igen.

  Mot hemorten

Karta

Boende

Hotel Sopotorium
Stena Line Karlskrona-Gdynia Insides hytter med golvstående sängar. Mot tillägg kan man boka utsideshytt. Sopot Sopotorium Medical Resort **** Nybyggt (2020) lyxhotell med en modern spaanläggning belä...

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

  Platsbokning är inte möjligt till Kroatien och Spanien. Du kan däremot önska en plats till de resmålen.

 • Måste jag ha pass med mig?

  För alla resor utanför Norden måste du ha pass med dig. För resor inom Norden behövs bara en legitimitation.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.

 • Covidbevis (Gröna beviset eller Corona pass)

  EU:s digitala Covidbevis (tidigare Gröna bevis eller Corona Pass) är en kostnadsfri e-tjänst där du kan få ett bevis på att du är vaccinerad mot covid-19. Covidbevis är under en övergångsperiod ett måste för resor inom Europa. Covidbevis behövs ej för resor inom Svergie eller till Fredrikshamn med Stena Line.

  Här är de olika stegen innan du kan ha ditt digitala bevis i din mobil, dator eller surfplatta.

  Vaccinera dig. Inom sju dagar rapporteras vaccinationen in till Nationella vaccinationsregistret.

  1. Logga in med e-legitimation på www.covidbevis.se (öppnar 1 juli).
  2. Hämta, skriv ut eller spara ditt vaccinationsbevis. Beviset skickas även automatiskt till din digitala brevlåda, om du har en.
  3. Redo att användas. Kom ihåg att undersöka vilka regler som gäller för ditt resmål.

  Det tar ett antal dagar (högst sju dagar) efter vaccinering innan du kan hämta ut ditt vaccinationsbevis. Det beror på att den som utfört vaccineringen ska hinna lägga in uppgifterna i Nationella vaccinationsregistret.