Skip to main content

Polen Spa - Sopot

Flärdfulla Sopot och nybyggda Sopotorium SPA
Den lilla staden Sopot mitt i det polska trestadsområdet alldeles vid havet är något för dig som älskar SPA-upplevelser och strandliv. På Sopots nöjesgata Monte Cassino ligger restauranger, kaféer och barer tätt och publiken går inte hem förrän solen gått upp. I Sopot kan du unna dig det lilla extra till halva priset jämfört med hemma. Vi bor på förnämliga, nybyggda Sopotorium Hotel & Medical spa där vi skäms bort med SPA behandlingar och goda luncher och fina middagsbufféer.
 • Fler bilder
Inkluderat i resan
 • Bussresa,
 • Färjeresa,
 • 4 nätter på SPA hotell,
 • 6 frukostar,
 • 6 middagar,
 • 3 luncher,
 • 8 behandlingar,
 • Hotellskatter,
 • Max 30 kg bagage.

Dagsprogram

 • Dag 1: Mot Karlskrona

  Idag beger vi oss mot Karlskrona. På vår väg stannar vi för lunch

  Mot Karlskrona
 • Dag 2: Vi kommer till Polen

  Efter tidig frukost kommer vårt fartyg till Gdynia. På kajen väntar vår buss och vår lokalguide som skall ta oss ut i det polska trestadsområdet för en rundtur på ca 4 timmar. Vi ser Gdynia, den vackra staden Gdansk och avslutar i vår pärla Sopot. Här checkar vi in och äter lunch. Efter läkarträff påbörjar vår SPA vistelse.

  Vi kommer till Polen
 • Dag 3-5: Vi är på SPA!

  Varje dag så går vi på SPA och njuter av livet. Läkare har ordinerat oss olika behandlingar. Totalt får vi 8 behandlingar utspridda på våra dagar här. Självklart kan man boka till olika behandlingar.

  Vi är på SPA!
 • Dag 6: Vår sista dag i Polen

  Efter härliga dagar i Sopot checkar vi ut kl 11:00 från hotellet och åker till Gdansk för fri tid. Under eftermiddagen åker vi till Gdynia och kliver ombord på Stenas bekväma färja mot Sverige som avgår 19:30. Vi övernattar i bekväma hytter med golvstående sängar och äter en god gemensam middag ombord.

  Vår sista dag i Polen
 • Dag 7: Mot hemorten

  Efter frukost lägger vi till i Karlskrona och far sedan hemåt igen.

  Mot hemorten

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresedatum Hemresa
Lidköping Resecentrum Hpl S 09:30 16:30
Skara Busstation HPL A 10:00 16:00
Vänersborg Parallellgatan 14 10:00 15:30
Trollhättan Resecentrum längs med spåret 10:15 15:45
Vara Järnvägsstation 10:20 15:40
Vårgårda Järnvägstationen 10:40 15:20
Uddevalla Museet Kampenhof 10:45 15:15
Alingsås Börjessonsbil 11:00 15:00
Ljungskile Busstationen 11:05 14:50
Stenungsund Hpl Munkeröd 11:15 14:40
Kungälv ST1 Eriksdal 11:35 14:20
Göteborg Stena Danmarks terminalen 12:00 14:00
Varberg Björkäng 13:45 12:00
Falkenberg Preem E6 14:00 11:45
Halmstad Eurostop fjärrbuss hpl 14:25 11:15
Karlskrona Stena Line Terminalen Karlskrona, vid vår buss 19:45 07:30

Vi reseverar oss rätten att ändra tiderna. De avgångstider som upplyses på er bokningsbekräftelse gäller.

Karta

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
3/10-2021 söndagPolen Spa - Sopot
Webbpris - rabatt dras av i bokningen per person: 50:-
> 66 990:-Boka

Hotell

Hotel Sopotorium
Stena Line Karlskrona-Gdynia Insides hytter med golvstående sängar. Mot tillägg kan man boka utsideshytt. Sopot Sopotorium Medical Resort **** Nybyggt (2020) lyxhotell med en modern spaanläggning belä...

Mer information

Nedan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och svaren på dessa. Om du inte kan hitta svaret på din fråga, kontakta oss genom att skicka ett mail till info@resemakarn.nu eller ring till oss på 0521-69535.

 • Resor i Coronatid

  Pga Coronapandemin så har det varit svårt med resor under en längre tid. Just nu börjar Europa att öppna upp igen och vi räknar med att komma igång med våra resor snart igen.

  Läget ändras hela tiden i länderna vi besöker och det som gäller i dag kanske inte gäller i morgon. Pga detta planerar vi att samtliga våra resor kommer att gå. Beslut om avresor skall ställas in tar vi ca 14 dagar före avresa. Då vet man mer om läget just nu. Vill man resa med på någon avgång bokar man in sig och bealar in resan enligt villkoren. Om vi tvingas ställa in resan återbetalar vi självklart inbetalda medel. Om ni har bokat en resa och inte vill följa med på avgången om den avgår gäller avbeställningsreglerna.

  För tillfället bokar du alla våra rundresor med öppet köp. När resandet är igång och vi anser oss kunna köra resan du är bokad på återkommer vi och kollar om du vill resa med. Alla våra resor i Sverige, shoppingresor och dagsresor har normala bokningsvillkor.

 • Kan man boka plats i bussen?

  Man kan reservera plats i bussen. Reservationen gäller för hela resan från Göteborg. Om resan går norrut, gäller den från sista påstigningsplatsen. Priset för platsbokning framgår av bokningsmotorn. Vid fullbelagd buss tilldelar vi dig en sittplats vid avresan för att större sällskap skall få sitta tillsammans på resor 4 dagar eller längre. Det är viktigt att vi vid bokningstillfället blir informerade om att Ni reser tillsammans med andra. Vi har ofta väldigt små möjligheter att ändra din plats vid påstigning.

 • Måste jag ha pass med mig?

  Ja, för alla resor utanför Norden måste du ha pass med dig. Samt resor med Stena Line till Danmark. För resor inom Norden (utom resor till Danmark med Stena Line) behövs bara en legitimitation.

  Om du inte har pass med dig kan du avisas från resan och får själv bekosta hemtransport. Passet skall vara giltligt och oskadat.