Skip to main content

Resefest Bad Bramstedt

Status:
Ring för att boka

Äntligen dags för resefest igen! Resan 2020 går till Bad Bramstedt. Vårt fina hotell har relaxavdelning med olika bastusorter och inomhuspool. 

På lördag efter frukost kan de som vill följa med till Hamburg för en kort informationstur och fri tid. Återresa vid 16-tiden.  

Efter vår stora festmiddag på lördag kväll spelar vårt husband Kim & Kent upp till dans! 

Självklart stannar vi för billig shopping på en gränshandel.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Bad Bramstedt
Avresa med buss från hemorten på morgonen. Efter sedvanligt stopp på Björkäng tar vi färjan mellan Helsingborg och Helsingör (20 min) och kör därefter via färjan Rödby - Puttgarden (45 minuter) som tar oss snabbt till Tyskland. Vi stannar på Fleggaard för inköp innan vi fortsätter den sista biten till vårt hotell. Ca 60 mil (Tillägg välkomstmiddag på vårt hotell för de som önskar 175:-)

Dag 2 Bad Bramstedt - Resefest
Efter den stora frukostbuffén väntar Hamburg och alla butiker, vi har fri tid att äta lunch, shoppa och njuta av allt staden har att erbjuda. Våra bussar kör in till Hamburg efter frukost och åter ca 16:00. Det ingår en kort informationstur. På kvällen är det dags för den stora Resefesten. Här får vi god middag med underhållning och dans till vårt svenska husband, Kim & Kent.

Dag 3 Bad Bramstedt - Hemorten
Efter frukost lämnar vi Bad Bramstedt för denna gång. Vi kör via färjorna mellan Puttgarden och Rödby (45 minuter) och mellan Helsingör - Helsingborg (20 minuter) på hemvägen. Vid 19:30 är vi åter i Göteborg och därefter vidare färd hemåt med våra bussar. Ca 60 mil

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Färjeresor
  • Vägavgifter
  • 2 övernattningar med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 650,-)
  • 2 frukostbufféer
  • Festkväll med middag och dans till vårt husband Kim och Kent

 

Karta

Hotell

Tryp By Wyndham Bad Bramstedt

Tryp By Wyndham Bad Bramstedt

Hotellet ligger lugnt beläget mitt i Bad Bramstedts kurpark. På hotellet finns wellnesscenter med pool, bastu, bubbelpool och fitness-center. Alla rum har modernt badrum, hårtork, satellit-TV och Wi-F...