Resefest Rostock

Äntligen dags för resefest igen! Resan 2017 går till välbekanta Rostock. Vårt fina hotell ligger bekvämt vid gågatan i Rostock, shopping och nöjen finner du runt hörnet!

Status:

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Rostock
Avresa med buss från hemorten på morgonen. Efter sedvanligt stopp på Björkäng tar vi färjan mellan Helsingborg och Helsingör (20 min) och kör därefter via färjan Gedser - Rostock som tar oss snabbt till Tyskland. Vi stannar på Calles för inköp innan vi fortsätter den sista biten till vårt hotell. Är det någon som är badsugen är det fina relax och träningscentrat på hotellet öppet, är det hungern som gör sig påmind, finns det gott om restauranger. Ca 50 mil

Dag 2 Rostock - Resefest
Efter den stora frukostbuffén väntar centrum och alla butiker, vi har fri tid att äta lunch, shoppa och njuta av allt Rostock har att erbjuda. För de som vill arrangerar vi en stadsrundtur (tillägg 125:-) med vår buss, föranmälan till denna är obligatorisk. På kvällen är det dags för den stora Resefesten. Här får vi god middag med underhållning och dans till vårt svenska husband, Kim & Kent.

Dag 3 Rostock - Hemorten
Vid 10:00 lämnar vi Rostock för denna gång. Vi kör samma vägar hem som vi gjorde på nerresan. Vid 19:30 är vi åter i Göteborg och därefter vidare färd hemåt med våra bussar. Ca 60 mil

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Färjeresor
  • Vägavgifter
  • 2 övernattningar med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 550,-)
  • 2 frukostbufféer
  • Festkväll med middag och dans till vårt husband Kim och Kent

 

Hotell

Radisson Blu Hotel Rostock

Radisson Blu Hotel Rostock

****
Mycket fint hotell perfekt beläget vid gågatan i Rostock. På hotellet finns relaxavdelning med olika bastusorter. Gratis WiFi i hela hotellet.