Skip to main content

Resefest Wismar

Status:
Ring för att boka

Äntligen dags för resefest igen! Resan 2019 går till den gamla Svenskstaden Wismar. Vårt fina hotell har relaxavdelning med olika bastusorter och en liten pool. Från vårt hotell kör vi in till centrum flera gånger under dagen.

På lördag kan de som vill följa med på en rundtur i staden (125:-)

Efter vår stora festmiddag på lördag kväll spelar vårt husband Kim & Kent upp till dans! Det blir även andra nöjen och tävlingar där du kan vinna resor! 

Självklart stannar vi för billig shopping på en gränshandel.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Wismar
Avresa med buss från hemorten på morgonen. Efter sedvanligt stopp på Björkäng tar vi färjan mellan Helsingborg och Helsingör (20 min) och kör därefter via färjan Gedser - Rostock (2 timmar) som tar oss snabbt till Tyskland. Vi stannar på Calles för inköp innan vi fortsätter den sista biten till vårt hotell där middagen serveras. Ca 60 mil

Dag 2 Wismar - Resefest
Efter den stora frukostbuffén väntar centrum och alla butiker, vi har fri tid att äta lunch, shoppa och njuta av allt staden har att erbjuda. Våra bussar kör in till staden kl 10:00 och åter en gång i timmen mellan 14:00 - 16:00 För de som vill arrangerar vi en stadsrundtur (tillägg 125:-) med vår buss, föranmälan till denna är obligatorisk. På kvällen är det dags för den stora Resefesten. Här får vi god middag med underhållning och dans till vårt svenska husband, Kim & Kent.

Dag 3 Wismar - Hemorten
Vid 10-tiden lämnar vi Wismar för denna gång. Vi kör via färjorna mellan Puttgarden och Rödby (45 minuter) och mellan Helsingör - Heslingborg (20 minuter) på hemvägen.  Vid 19:30 är vi åter i Göteborg och därefter vidare färd hemåt med våra bussar. Ca 60 mil

Allt detta ingår

  • Bussresa
  • Färjeresor
  • Vägavgifter
  • 2 övernattningar med del i dubbelrum (enkelrumstillägg 320,-)
  • 2 frukostbufféer
  • 1 välkomstmiddag
  • Festkväll med middag och dans till vårt husband Kim och Kent

 

Karta

Hotell

Wyndham Garden Wismar

Wyndham Garden Wismar

Trevligt hotell med mycket bra standard beläget i utkanten av Wismar. Hotellet har bl a inomhuspool och bastuavdelning samt restaurang och bar. Gratis Wi-Fi. Hårtork på rummen.