Skip to main content

Reseträff Riga

Status:
Ring för att boka

Följ med oss på en Reseträff där det blir god mat och dryck, shopping och en fantastisk stad att uppleva.

Riga är en charmig och pittoresk stad som osar romantik. Lettlands huvudstad lockar fler och fler besökare från hela Europa och varför är inte svårt att förstå. Staden är vacker och välvårdad med Gamla stan som världsarv. Här möter vi en labyrint av gränder, torg och låga hus. Strosa runt bland butiker och mysiga caféer. Riga stoltserar också med de mest omfattande jugendkvarteren i Europa med boulevarder och lekfulla fasader.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm
Avresa på morgonen från respektive hemort. Vi stannar längs vägen för kaffe och lunchstopp. Väl framme i Stockholm går vi ombord på Romantika kl 15:30. Ombord är det välkomstträff och ni bjuds på en välkomstdrink. Senare äter vi en buffémiddag inkl. dryck. Båten avreser 17:30.

Dag 2 Riga
Frukost på morgonen och kl 11:00 (lokal tid) går vi iland. För de som bokat till en stadsrundtur (170:-) så börjar vi med den. Sedan har man fri tid att uppleva Riga. Innan vi lämnar Lettland får vi möjlighet till shopping och vi packar in varorna i bussen. Båten avgår kl 17.30 (lokal tid) och ombord blir det sedan resepresentation. De som vill kan även förboka en buffé inkl öl/vin/läsk på hemvägen (330:-).

Dag 3 Stockholm – Hemorten
På morgonen äter vi frukost medan vi glider genom Stockholms vackra skärgård. Kl 10:30 går vi av båten. Vi åker sedan tillbaka mot hemorterna och stannar längs vägen för rast och möjlighet till att köpa lunch. Hemma redan tidig kväll.

Hotell

Ms Romantika

Ms Romantika

En 40-timmarskryssning till Riga med Romantika som trafikerar Stockholm - Riga varannan dag Två nätter ombord och en dag iland Här hittar du restauranger för alla smaker; allt från enklare fastfood oc...