Skip to main content

Riga-Tallinn 4 dagar

Status:
Fullt

Riga är jugendarkitekturens huvudstad. Ingen annan stad har bevarat så många fantastiska hus i denna stil som dominerade vid förra sekelskiftet. Ta en promenad och njut av de rikligt smyckade fasaderna. Passa även på att slinka in på några mysiga caféer och barer där du kan äta och dricka gott och vila upp benen inför nya upplevelser. När vi njutit klart av Riga fortsätter vi till vårt hotell i Estlands huvudstad Tallinn. Här blandas vacker arkitektur och intressant historia med en modern huvudstad. Tallinn är en härlig mix av gammalt och nytt! Följ med och upplev två baltiska huvudstäder.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Stockholm
Vi reser till Stockholm. Under vägen stannar vi för fika och lunch på egen hand innan vi når vår färja till Tallinn. Bekävma hytter och smörgåsbord inkl dryck ingår ombord. Ca 45 mil.
 
Dag 2 Riga - Tallinn
Efter frukost lägger fartyget till i Riga. Direkt efter ankomst möter vår lokalguide upp och tar oss med på en stadsrundtur. Lite fri tid att upptäcka staden och äta lunch hinner vi också med innan bussen tar oss till Tallinn och vårt hotell. Hotellet ligger på gångavstånd från centrum. Ca 31 mil.
 
Dag 3 Tallinn
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och lokalguide möter för en rundtur i staden. Efteråt finns tid att beskåda Tallinn på egen hand innan vårt fartyg avgår mot Stockholm. Ombord finns restauranger och barer som erbjuder något för alla. om du vill kan du förboka middagsbuffén (317:-) i samband med bokning av resan.
 
Dag 4 Stockholm - Hemorten
Vi seglar in i Stockholms vackra skärgård under tiden vi njuter av vår frukost. Väl iland sätter vi oss tillrätta i vår buss för färd mot hemorterna. Ca 45 mil

Karta