Skip to main content

Riga & Tallinns julmarknader 5 dagar

Status:
Fullt

Riga är jugendarkitekturens huvudstad. Ingen annan stad har bevarat så många fantastiska hus i denna stil som dominerade vid förra sekelskiftet. Ta en promenad och njut av de rikligt smyckade fasaderna. Passa även på att slinka in på några mysiga caféer och barer där du kan äta och dricka gott och vila upp benen inför nya upplevelser på den trevliga julmarknaden. På kvällen när staden och marknadsbodarna lyses upp blir stämmningen extra julig! När vi njutit klart av Riga fortsätter vi till Estlands huvudstad Tallinn. Här blandas vacker arkitektur och intressant historia med en modern huvudstad. Tallinn är en härlig mix av gammalt och nytt! Julmarknaden här anses som en av de bästa i Europa. Följ med och upplev två baltiska huvudstäder i julskrud.

Sök resa

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten - Stockholm
Vi reser till Stockholm. Under vägen stannar vi för fika och lunch på egen hand innan vi når vår färja till Tallinn. Bekävma hytter och smörgåsbord inkl dryck ingår ombord. Ca 45 mil.
 
Dag 2 Riga
Efter frukost lägger fartyget till i Riga. Direkt efter ankomst möter vår lokalguide upp och tar oss med på en stadsrundtur. Efteråt far vi till vårt hotell fär vi checkar in och kan sedfan börja njuta av Riogas fantastiska julmarknad. Hotellet ligger på gångavstånd från centrum. Ca 31 mil.
 
Dag 3 Tallinn
Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell och far till Tallinn. Hör möts vi av en härlig stad med sin berömda julmarknad. Vi checkar in på hotellet och gör en kort rundvandring i staden. 
 
Dag 4 Tallinn - hemresa
Vi har ytterliggare några timmar i Tallinn innan vårt fartyg avgår mot Stockholm. Ombord serveras vi en härlig middagsbuffé innan vi tar del av farygets nöjen.
 
Dag 4 Stockholm - Hemorten
Vi seglar in i Stockholms vackra skärgård under tiden vi njuter av vår frukost. Väl iland sätter vi oss tillrätta i vår buss för färd mot hemorterna. Ca 45 mil

Hotell

Riga & Tallinns julmarknader

Riga & Tallinns julmarknader

Utresa Tallink Silja bekväma insideshytter med dusch och toalett. Mot tillägg kan du boka utsideshytter Riga Radison Blu Latvija****+ Hotellet Latvija ligger i hjärtat av Riga, 400 meter från stadens...