Skip to main content

Rolandz på Rondo med Robert Gustafsson

Status:
Fullt

ROLANDZ PÅ RONDO med Robert Gustafsson – en av våra främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.

Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”. Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Wejron i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.

10/11 och 24/11. Vi kommer till Rondo kl 18:00 och äter en 3-rättersmeny innan föreställningen som varar i 90 minuter utan paus. Hemresa 15 minuter efter föreställningens slut.

15/12. Vi kommer till Rondo kl 13:00 och äter en 2-rättersmeny innan föreställningen som varar i 90 minuter utan paus. Hemresa 15 minuter efter föreställningens slut.

Åldersgräns på Rondo är 18 år, i målsmans sällskap 13 år

Sök resa