Skip to main content

Skidresa till Uttendorf

Pris från:
10 000:-
Dagar:9
Bussresa, logi, 6 frukost och 6 trerätters middag (exkl dryck) på plats i Uttendorf, liftkort samt transport - till och från backarna.
Boka resa

I samarbete med Form Your Life erbjuder vi en skidresa till Uttendorf. Vi åker på skidsafari i Zell am Zee, Kitzbühel, Zillertal och Kaprun. I priset ingår liftkortet Salzburger Superskicard som ger tillgång till alla områden. Den förtrollande vackra semesterorten Uttendorf - Weißsee är ett högklassigt semester- resmål! Orten har ca 2 860 invånare, ligger på 804 meters höjd och är en lugn ort där tradition och gästvänlighet är ledorden. Dessutom har orten ett perfekt läge vid Hohe Tauerns nationalpark. Tack vare sitt läge mellan Kitzbühel och Zell am See är kommunikationerna till orten är mycket bra, och man tar sig snabbt dit via Tyskland. Regionen är särskilt omtyckt hos de som gillar skidsafari – man behöver inte göra några långa stigningar för att ta sig till utmärkta safari-områden med massor av pudersnö. Förutom skidåkning erbjuds också omväxling i form av rodel, kälke, is-stocks-sport (iscurling), turer med häst och släde eller härliga promenader i den friska vinterluften. Låt Uttendorf förtrolla dig med sin gästvänlighet och orörda natur!

Sök resa

Resinformation

Resan arrangeras av Form Your Life, Busserik kör bussen. Du kan boka resan hos ReseMakar´n/Busserik AB

Hur åker vi? - Vi åker buss. Bussen avgår fredag vecka 9 (28 feb)
▪ Ca kl 08:30 från Vänersborg och 10:00 från Kastenhov motet Lerum (mer info om exakt tid kommer längre fram)

Bussen beräknas avgå denna tid, alltså bör du vara på plats ca 15-30 min innan utsatt tid. Vi ordnar med placeringslista så ingen behöver vara extra tidig för att få den plats man vill i bussen. Gällande exakt tid återkommer vi när vi närmar oss avresan. Vid anmälan uppger du om du har specifika önskemål om vart i bussen du vill sitta.


Vi räknar med att vara hemma igen vid Kastenhov på lördag kväll vecka 10 (7 mars)
Se till att ha med skid/brädfodral som skall användas när vi färdas mellan hotell och backarna nere på plats. Detta för att utrymmet i bussen gör att skidorna måste packas ovanpå varandra och utan fodral krokas alla ihop till en enda röra. Det vore även bra om ni som tänker hyra utrustning tar med er fodral.Österrike är inte som Sverige när det gäller kortbetalning. Se till att ha med kontanter på dagarna för det är många restauranger som inte tar emot kort, utan enbart kontanter. Det finns uttagsautomat i byn Üttendorf, precis vid Pension Koch, om du behöver ta ut Euro.


Tips på vägen - Ta på dig mjuka och sköna kläder för bussresan. En liten kudde och en tunn filt är bra att ha till natten. Stödstrumpor är ett tips. Inne i bussen har du plats för ditt handbagage under sätet framför dig och på hyllan ovanför. Se till att inte ha mer än att det får plats på dessa ställen. Bagage i mittgången är för vår säkerhet helt förbjuden. Ha passet tillgängligt i handbagaget. Detsamma gäller för toalettartiklar och lite småpengar i Euro för toalettbesök. Mat till fredagkvällen och lite frukost behöver man packa med sig. (en mjuk kylväska tar mindre plats än en hård...). Middag lördag kväll serveras på plats i Üttendorf. På bussen finns kaffe, te, choklad och diverse kalla drycker, bars mm att köpa.

Var bor vi? - Vi bor i Üttendorf. En liten by 1,5 mil öster om Zell am See. Våra värdar är Maj- Inger, Vital och Mark Altenberger som driver Gasthof Stubacher Hof.
www.stubacherhof.com Vi bor på ett par olika ställen beroende på hur stor vår grupp är men alla ligger i närheten av varandra.

Mat - Frukost äter man där man bor. Kvällsmat serveras för hela gruppen på Gasthof Stubacher Hof.

Skidåkning - Liftkortet som ingår är Salzburgersuperskicard. Vi åker bl.a i Zell am See, Kitzbühel, Zillertal och Kaprun. Vi planerar veckan utifrån väder och vind. För att slippa långa liftköer och få ut det mesta av dagen i backen åker vi tidigt varje morgon, runt kl. 08:00. Om man vill finns det möjlighet att själv ta sig till vissa skidsystem, med tåg eller skidbuss. Utrustning finns att hyra i byns sportaffär www.sport2000-guenther.at

Vad ingår i priset? - I priset ingår resa, logi, 6 frukost och 6 trerätters middag (exkl dryck) på plats i Uttendorf, liftkort samt transport - till och från backarna.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/2Se allaSkidresa till Uttendorf> 610 000:-BokaMer information